Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért fontos neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontos neki, hogy templomban sok ember előtt házasodjunk?

Figyelt kérdés

Tegnap egyháznak adófizetés kapcsán szoba került, hogy ha megkéri majd a kezem,akkor mégis hogy esküvő,ő református,én katolikus,milyen templom.Én meg néztem,és közöltem hogy én nem akarok templomi esküvőt meg felhajtást,ha a szülők ottvannak a polgári esküvőn és utána egy szolid vacsi,akkor az nekem elég,van jobb dolgom mint 200ból 150 idegen embert etetni,főleg hogy tudtommal neki is max 6 fő aki igazán számit a családjából.

Erre ő kijelentette hogy de ő templomi nélkül nem...

Ezen ne muljon végülis,de létezik,hogy egy templomba max 2 évente járó (akkoris csak a nagyi kedvéért) férfi mond ilyet?

2010. jún. 21. 06:27
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
nem az én vágyam a templom,se a bohockodás,nekem tökéletes lenne egy anyakönyvvezető előtt 2 tanuval is...
2010. jún. 21. 08:47
 22/24 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon egyetértek azzal a véleménnyel, javaslattal, hogy most beszéljétek meg az egyházhoz fűződő kapcsolatotokat, mert később ez a gyermekek keresztelésénél ismét problémaként vetődik fel. Én mivel nem vagyok vallásos, képmutatónak tartottam volna, hogy templomba esküdjünk, vagy gyermekeimet, megkereszteltessem. Sokan vannak akik az egyházadót is visszamenőleg évekre kifizetik, -mert enélkül a pap nem esket, ill. temet el, - de ez csak e máz, képmutatás.
2010. jún. 26. 17:20
 23/24 A kérdező kommentje:

egyházadó...még1 indok hogy miért ne...

képmutatás...sokminden az,de ha ezzel a kedvében járok,hát legyen...

de a lagzit semmiképp nem akarom

beszélgettünk,kérdeztem hogy számára kik a fontosak,szülei,nagyszülei,én,és ennyi...nah ekkor kérdeztem meg hogy akkor mi a jóégnek olyan embereket meghivni,akik nem is fontosak...

átgondolja

templom az kell,református,ő az,azzal kevesebb "baj" is van

de a lagziról lebeszélem ugyis

2010. jún. 26. 19:54
 24/24 anonim ***** válasza:
Bohóckodás??? Hát szerintem egy esküvő nem az, most ide csupa olyan írt, aki nem szereti a nagy lagzikat, én annak a híve vagyok, a mi családunkban hagyomány, bár nem vagyunk vallásosak, templomi biztosan nem lesz, ebben az esetben valóban képmutatás lenne, de van aki bár nem jár templomba de vallásos, mamám is például, mert a pap másról se beszél, mint a b*zikról és a politikáról, , de az összes rokonom előtt szeretném kimondani az igent, valóban van akivel néhány évente találkozom csak, de ettől még rokonok vagyunk, jól elbeszélgetünk, jóba vagyunk, ha találkozunk, de az ország másik végébe nem utazgat az ember havonta, akivel ki nem állhatjuk egymást nem hívjuk meg, főleg nem az olyan károgókat, akik csak a rosszat keresik mindenben, a boldogságunkban. Egy igazi falusi sátoros lakodalomban, ahol vannak kb. 100-an, ami azért nem olyan sok (nálunk ballagáson voltak 30-an), nagyon jól lehet mulatni. A felesleges túlzásokat én is butaságnak tartom, pl. galambok, pillangók, több százezerért fényképek, dobócsokor (ami egy amerikai szokás), a koszorúslányok mifelénk maguk szabják meg a ruhájukat és ők is fizetik).
2010. jún. 27. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!