Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos neki, hogy templomban sok ember előtt házasodjunk?
Tegnap egyháznak adófizetés kapcsán szoba került, hogy ha megkéri majd a kezem,akkor mégis hogy esküvő,ő református,én katolikus,milyen templom.Én meg néztem,és közöltem hogy én nem akarok templomi esküvőt meg felhajtást,ha a szülők ottvannak a polgári esküvőn és utána egy szolid vacsi,akkor az nekem elég,van jobb dolgom mint 200ból 150 idegen embert etetni,főleg hogy tudtommal neki is max 6 fő aki igazán számit a családjából.
Erre ő kijelentette hogy de ő templomi nélkül nem...
Ezen ne muljon végülis,de létezik,hogy egy templomba max 2 évente járó (akkoris csak a nagyi kedvéért) férfi mond ilyet?
egyházadó...még1 indok hogy miért ne...
képmutatás...sokminden az,de ha ezzel a kedvében járok,hát legyen...
de a lagzit semmiképp nem akarom
beszélgettünk,kérdeztem hogy számára kik a fontosak,szülei,nagyszülei,én,és ennyi...nah ekkor kérdeztem meg hogy akkor mi a jóégnek olyan embereket meghivni,akik nem is fontosak...
átgondolja
templom az kell,református,ő az,azzal kevesebb "baj" is van
de a lagziról lebeszélem ugyis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!