Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfogadjátok -e, hogy jövőre mindent megtesztek, hogy a párotok eljegyezzen?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy tesztek -e ennek érdekében lépéseket (női fondorlatok, utalgatások, vagy akár konkrét beszélgetés, hogy ideje lenne már).
Illetve mióta vagytok együtt, és mióta várod, hogy feltegye a kérdést?
#eljegyzési gyűrű #eljegyzés #esküvő #házasság #gyűrű #Újév #újévi fogadalom #fogadalom #családtervezés #boldogító igen
2017. dec. 31. 01:09
31/33 anonim válasza:
5 éve vagyunk együtt... valahányszor utalgattam rá mindig bezárt, elzárt magától, hogy átgondolja tiszta fejjel a dolgokat. Hónapok óta szóba se hoztam, három napja jegyeztek el. Megérte nem akarni. Hozzá kell tenni, hogy fiatalok vagyunk, hamarabb nem lett volna aktuális. Így most kb 2 éven belül esküvőre is sor kerülhet. :)
32/33 anonim válasza:
Eldöntöttem tavaly hogy idén Aug ha tetszik neki ha nem esküvő.
Ennek az az eredménye, hogy 5. évforduló sem volt már, sok volt a vita.
Örülök, hogy nem fecséreltem el több időt rá.
33/33 anonim válasza:
32- es, jól döntöttél! Kitartást kívánok! Én 6 év után döntöttem így, és nekem kilépve nem volt olyan fájó, sőt, megkönnyebbülést hozott. Bent a kapcsolatban csak szorongtam, őrlődtem, hogy miért nem. Végül előbb-utóbb az ember rájön, hogy aki tudja, hogy mit akar, az cselekszik. Aki nem, az csak terelget, halogat és igérget. Tanultál belőle, ettől csak jobb jöhet, sok szerencsét és legyél boldog! 29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!