Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfogadjátok -e, hogy jövőre mindent megtesztek, hogy a párotok eljegyezzen?
Arra lennék kíváncsi, hogy tesztek -e ennek érdekében lépéseket (női fondorlatok, utalgatások, vagy akár konkrét beszélgetés, hogy ideje lenne már).
Illetve mióta vagytok együtt, és mióta várod, hogy feltegye a kérdést?
Férfi vagyok.
Jelenleg nincs párom.
Ezt a két problémát leszámítva, mindent meg fogok tenni 😀
mindig lenéztem azokat a nőtársaimat, akik ennyire szarják össze magukat azért, hogy végre megkérjék őket.
az ilyen nőknek ez életük legnagyobb eseménye, ez a maximum, amit várhatnak, semmiféle ambíció nincs bennük, csak a férfit megfogni, ügyeskedni, elérni, hogy elvegye, eltartsa őket.
tiszta szánalom.
Férjnél vagyok ugyan, de ha nem lennék se tennèk semmit. Azon kívül, amit egyébként is tennék, vagyis normàlisan élnék a párkapcsolatban, hogy mindkettőnknek jó legyen. Ez nem egy olyan dolog amit ki lehet erőszakolni, mert annak sose lesz jó vége.
Ha meg akar kérni, kérjen. Ha nem, akkor meg eldönthetem, hogy ez valóban fontos-e nekem vagy sem. Ha annyira fontos, hogy nem tudnék nélküle élni, akkor rákérdeznék, hogy ő mit szeretne a kapcsolattól, házasságpárti-e, szóval megbeszélném vele. Így legalább tisztàn láthatsz.
Ha meg kiderülne, hogy esze ágában sincs elvenni, akkor még mindig dönthetsz, hogy vele maradsz, vagy elhagyod valakiért akinek szintèn fontos a házasság.
#4: mibol gondolod, hogy a kerdezo nem keres nalad 2x tobbet?
Idiota, veled biztos senki nem akar elni, es irigy vagy, hogy masnak igent mondanak.
#4, 7, minimalberes, szuz luzerek vagytok.
A hazassag kozos dontes, aminek mindket fel orul.
megsugom, hogy az eljegyzesnek a kozos jovotok szempontjabol nulla jelentosege van. az egy nem hivatalos semmi.
inkabb a hazassagra gyurj, bar ha ennyire ki kell eroszakolni az eljegyzest, elvenni sosem fognak.
37/n, hazas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!