Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfogadjátok -e, hogy jövőre mindent megtesztek, hogy a párotok eljegyezzen?
Arra lennék kíváncsi, hogy tesztek -e ennek érdekében lépéseket (női fondorlatok, utalgatások, vagy akár konkrét beszélgetés, hogy ideje lenne már).
Illetve mióta vagytok együtt, és mióta várod, hogy feltegye a kérdést?
Soha nem kezdenék el játszmázni egy kapcsolatban, utálom az ilyesmit. Semmi értelme a fondorlatoknak, praktikáknak, utalgatásoknak, és egy gyenggébb jellemű férfiból a kikényszerített lánykérésnek.
Vagy akarja ő maga vagy nem. Ha nem akarja, akkor a fejed tetején is pöröghetsz, akkor sem fog sem megkérni, sem elvenni soha. Nem még akkor sem ha gyereket szülsz. (az olyan nőket elég ritkán veszik el, akik gyereket is szülnek a sima kapcsolatba)
Ha a férfi nem vágyik rá, hogy a felesége legyél, törvényes hozzátartozója, a családtagja hivatalosan, akkor megette a fene az egészet.
Mi? 7,5 éve vagyunk együtt, 6 éve házasok. Nem kellett várnom erre kicsit sem. A férjem 2,5 hónap után kérte meg a kezem másodszor, mert az első alkalom után egy igen mellett azt kértem, hogy azért még gondolja át egy kicsit. Nos igen, meglepett, hogy ilyen hamar történt meg, de ettől még komoly volt. Én olyan fél, 1 év kapcsolat után számítottam volna rá.
Szóval nekem nem kellett erre várnom, magától akart megkérni és feleségül venni, nem volt szükség nyaggatásra, és célozgatásokra. Az elejétől tudtuk mindketten, hogy komoly a dolog, és házasságban akarjuk élni az életünket együtt, nem barát-barátnőként.
Az ilyen irányú vágyakat a kapcsolat elején tisztázni kellene egy kötetlen, de komoly hangvételű beszélgetéssel, hogy ki mit szeretne a jövőben, kb mikor, így nem ér váratlanul, ha évek után se kér meg a pasi, mert amúgy eszében sincs hivatalosan elköteleződni melletted, elég neki, hogy van egy csaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!