Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5éve vagyunk párkapcsolatban a párommal, szeretjük egymást és úgy érzem, hogy mi már eggyütt maradunk. Szeretném ha a párom eljegyezne mert nagyon örülnék neki hogy mégjobban kötődünk egymáshoz, hogy célozzak rá hogy eljegyezzen?
Körülmények? Dolgoztok? Együtt éltek?
5 év alatt nem beszéltetek a közös jövőről, tervekről? Akkor éppen ideje.
Szerintem öt év után már kár ezen kattogni, ha eddig nem kért meg, akkor nem is fog.
Gondolom ennyi idő alatt kiderült, hogy ő hogy viszonyul a házassághoz. Ha neki ez nem fontos, mert csak pénzkidobás és/vagy egy darab papír, akkor ne erőltesd.
Szerintem aki nősülni akar, és megtalálja élete párját, az nem vár arra 5 évig, hogy megkérje, ha csak nem azért, mert még most sem töltötték be a 25 éves kort. De akkor is már rég ideje lenne összeházasodni.
5 év alatt nem beszéltetek még erről? Mármint arról, hogy ki hogy viszonyul ehhez az egész eljegyzéses-nagyfelhajtásos-esküvős-házasságos mizériához? Könnyen meg lehet, hogy őt nem érdekli ez a dolog és hidegen hagyja, épp ezért nem jegyzett el. Ha erre magátol nem érez késztetést, szerintem kár ráerőltetni.
Soha nem értettem egyébként a lányokat, akik "balhéztak" az eljegyzés miatt, aztán meg az esküvő miatt, hogy sokszor a férfi úgymond akarata ellenére is miert akarják mindenáron kicsikarni azt az eljegyzést a férfiból.. Szerintem gyűrű nélkül is tökéletesen ugyanúgy és ugyanannyira lehet szeretni a másikat, mint anélkül. Mondom ezt úgy, hogy én is nő vagyok.
naiv dolog elhinni,hogy ő is szeretné.ha tényleg szeretné,akkor 5 éves kapcsolatban 24 évesen eljegyzett volna..
egyébként nem kell csöndben ülni,csak mert te vagy a nő.nyugodtan beszéld meg vele,hogy neked mik a terveid a jövőben és kérdezd meg,hogy neki mik? az eljegyzéstől amúgy nem nagyon lép fentebb a kapcsolat,hogyha semmi szándék nincs mögötte mert nem akartok még esküvőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!