Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom, hogy eljegyezzen!?
18 éves lány vagyok, a barátom 24 éves. És el akar jegyezni!!!!
Én még azt sem tudom, hogy igazán szeretem e, de nem hagy nekem időt eldönteni. Még csak fél éve ismerem, és vagyok vele, ami nekem nagyon kevés időnek tűnik. Azt mondta, 10 hónap múlva eljegyez. Mondtam neki, hogy nemet fogok mondani, erre csak mosolygott és azt mondta jól van. WTF??? Én már kb 4x-5x akartam vele szakítani, de nem tudtam, mindig mondja, hogy adjak időt stb stb. De én azt érzem, hogy túl nagy köztünk a korkülönbség. Ő már dolgozik, én meg még csak most megyek egyetemre... Most kellene a legtöbbet buliznom, minden héten mással járni, és baromira nem egy gyűrűvel az ujjamon nemet mondani minden helyes csoporttársamnak... Ez olyan gáz! Még semmit sem éltem, és ő máris ki akar vonni a forgalomból azzal a vacak karikával. Én tényleg mindent megtettem, hogy ne akarjon velem járni! Komolyan MINDENT! kb. na jó, nem teljesen, de jajjjjjjj, nem jó ez így...
És az van, hogy nem is az esetem, mm én a szőkéket szeretem, kék szemmel, és neki fekete a haja, meg barna a szeme. És még nem volt rendes szőke hajú kék szemű pasim, és akkor sose lesz ha ő eljegyez...
De valahol kedvelem őt, persze, csak még nagyon nem érzem azt, hogy ezt kellene csinálnom. Még élni akarok. Nem akarok gyereket, gyűrűt, se együtt élést... Nem akarok családlátogatásokat, meg nem akarok az ő barátaival lenni, kb csak két barátját kedvelem, mondjuk őket eléggé, de a többitől a hideg is kiráz. Én nagyon úgy érzem, hogy ezt nem kellene. Most is mondtam, szakítsunk, de nem akar. És ha szimplán nem válaszolok neki a hívására v ilyesmi akkor addig zaklat amíg nem járunk és akkor kezdődik előről.
Meg tudjátok ezt érteni? Nekem nem ő életem szerelme. Csak néha jó vele szexelni, de ennyi. És hiába mondtam, h keressen egy rendes lányt, mi meg szexeljünk, nem, mert neki én vagyok a rendes lány, v én legyek az, de ő velem akar járni és nagyon szeret stb stb... Miért ilyen? Miért nem lehet olyan, mint a többi pasi? Olyan bonyolult... én olyan egyszerű vagyok... nem hiszem el, hogy vele találkoztam...
Szerintetek hogy csináljam, hogy elhagyjon? (Mert ugye ha én teszem, az nem jó neki...)
Húha, manapság tényleg mindenki megy egyetemre?
Amúgy nyugalom. Szakíts vele. Mondd meg neki, hogy elég volt, itt lezárod.
És mi az, hogy "mert ugye, ha én teszem, az nem jó neki"....?? Épp az a legjobb neki, hogy te mondod ki és nem kertelsz. Mert akkor érti meg a legjobban azt, hogy NEKED Ő MÁR NEM KELL. Ennyi. Légy határozott.
És ne vedd fel azt a .... telefont.
Ha nem szereted, akkor engedd el őt és küldjed el.
Szerinted ha megutáltatod vele magadat, az neki jó lesz? Nagyon gyerek vagy még, nemhogy az eljegyzéshez, de a kapcsolathoz is!
Mi a franc?
Mondd, ha nem akarsz vele lenni, miért vagy vele? Nem kell ahhoz az ő beleegyezése, hogy szakítsatok.. Agyam eldobom.
Mondd meg neki, hogy vége, tiltsd le mindenhonnan, ha zaklat, NE VEGYÉL RÓLA TUDOMÁST, ne állj vele szóba, ne hagyd, hogy elérjen valamit vele, majd leáll idővel.
Komolyan nem értem, egyesek miken képesek vergődni..
Te tényleg egyszerű vagy. Mint a faék.
De komolyan, miért nem vetsz véget az egésznek? Te is adod alá a lovat, tudja, hogy könnyen vissza tud csábítani téged, nem is vesz komolyan. Így soha nem lesz vége, ha nem állsz a sarkadra, és nem leszel határozott.
Mondd meg neki, hogy boldogtalanná tesz, és ezen ő nem.tud változtatni, engedjen el.
Egyébként borzalmas, amiket ide írtál... Nem tetszik, mert nem szőke, kék szemű? Meg minden héten mással kellene járnod? És nem tudod, hogy bolondíts másokat egy gyűrűvel az ujjadon? Az is lehet, elég lenne ezeket előadnod neki, és lehullana a rózsaszín köd. Szörnyen buta kislányos a gondolkodásod. Nem attól leszel boldog, ha minden héten mással dugatod magad, és találsz egy szőkeséget. De majd egyszer erre is rájössz, talán nem lesz még késő.
9. -> nekem is pont ez (is) ütötte meg a szememet, h
"én olyan egyszerű vagyok". Miben is? Nézzük csak:
- Belemész egy olyan kapcsolatban, amit nem is igazán akartál még az elején sem...
-Nem tudsz vele szakítani, mert a pasi rátud téged dumálni arra, h legyetek együtt
-Minden héten mással akarsz járni (WTF????? Én is voltam 18 de rohadtul eszembe se jutt, h mert fiatal vagyok akkor minden héten más kukaca legyen bennem, vagy mással járjak...)
- Szőke haj, kék szem kell neked... (Hol a spontanitás, ami az egyszerű embereket jellemzi?! Neked kész elvárásaid vannak. Aki szőke és kék a szeme, az nem biztos, h helyes is...)
Hol itt benned az egyszerűség? Az a baj, h lehet, h korilag vagy 18 éves, de ha ezt nem írtad volna le, akkor valami 15 éves pubertás tiniribizlinek tituláltalak volna, mert az írásodból annyira ez jön le. Komolyan, 3x meg kellett néznem, h tényleg 18 életévet írtál-e...
Szerintem inkább a tanulmányaiddal foglalkozz, ha egyetemre készülsz és az egyetemen se a virsliket akard levadászni, mert aztán a köv.kérdésed az lesz, h: " Lehetek terhes?"!!!! Ja, még valami: VISELKEDJ úgy is, mint egy egyetemista!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!