Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonnyá válni a mai világban miért nehéz? Miért nehéz a férfiaknak eldönteni, hogy Igen, Őt akarom!?
Két ok miatt:
1. Mert rohadt kevés az olyan nő, akit elvennék.
2. Mert a kapcsolat során szépen kirajzolódik a hárpia jellemvonás a nők 90%-nál. :D
UI: Itt nem lesz esküvő, el kell, hogy keserítselek. Ha 4-5 év járás után sem kéri meg a kezed, akkor felejtős a dolog.
Azt mondtad beszéltél vele erről, akkor? Vagy mégse?
Én is beszéltem erről a párommal és megegyeztünk, hogy az esküvő egyikünknek sem hiányzik.
Szerintem mond el, hogy mi játszódik le benned, hogy kételyeid vannak a jövőtöket illetően.
Én ezt a beszélgetős témát nem értem. Nálatok hogy működik, de amikor mi beszélünk a párommal akkor tisztán látjuk mi hány méter. Szerintem próbáljátok ki ti is ezt! Nagyon jól esik az ember lelkének, amikor nem a sötétben tapogatózik, hanem tudja mit gondol a másik.
Félreértehtőe fogalmaztam, bocsánat. Persze szeretne házasodni, házaságpárti, és addig míg nincs feleége nem szeretne gyermeket.
Kedves első, lehet igazad van, és életem végéig játszhatom az élettárs szerepet.
Akkor nem kell pár oktávval felvinni kérdés közbe a hangod, hanem nyugodtan rákérdezni.
Tudod én a párom mellett jöttem rá, hogy a legtöbb kapcsolat nem őszinte! Lehet, hogy nagyon szeretik egymást a felek, lehet, hogy meghalnának a másik helyett... de sosem tudnak őszinték lenni igazán egymáshoz!
Amikor az, hogy leültök és elmondod ami a lelked nyomja (mert úgy látom nagyon nyomja) és attól kell félned, hogy hisztisnek tart? Hol itt a bizalom a másik iránt? Miért félünk annyira, hogy elrontunk mindent, azzal, hogy megbeszéljük ami minket érint, foglalkoztat?
Onnan tudod, a párod az igazi, az aki mellett lenned kell, és meg megöregedsz, hogy bármit dob az élet, azt mindig le tudtok ülni és megbeszélni, játszmák, hárítás, és vagdalkozás nélkül. Őszintén, mint két barát. Az az ember lesz az igazi, aki mellett nem kell félned feltenni a kérdéseid, mert tudod, hogy a közös megoldásra fogtok törekedni bármeddig is ér a szär!
Nem nehéz eldönteni, vele vagyok őt akarom. Ezen egy papír csak annyit változtatna, hogyha az asszonyka fejében 1-2 év múlva egy szikra gyúlik, hogy ő nem élte ki magát és válni akar, akkor az én egész életem felét oda kell adnom neki.
Mert ha házassági szerződésre az a válasz, hogy nem bízom benne... pedig csak nem akarok bukni egy valagnyi pénzt, ha ő nem akar továbbra házasságban maradni.
Kétlem, hogy lenne olyan nő a földön, akit én elvennék.
Ismerőseim többsége megjárta... aztán most árverezik a házukat, meg az autót, mert az 1ik fél se tudja/akarja kifizetni a másikat.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!