Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tudnátok linkelni férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok linkelni férfiaknak való köves gyűrűt?

Figyelt kérdés
A keresőben nem találtam.Szép gesztusnak tartom viszonozni a gyűrűt.Férfi nevelt fel,valahogy belém ivódott az udvarlásra való hajlam,így ez a lehetőség nagyon az én stílusom.Úgy adom majd át neki,hogy én is megkérem őt.:)
2014. ápr. 2. 10:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
60%

Férfinak köves gyűrűt???? Inkább ne!

Egyébként ő nevelt fel??? Akkor inkább apaként kellene rá tekintened.

2014. ápr. 2. 10:08
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
inkább egy üveg sört vegyél neki ,férfiember 100 x többre becsüli azt ,mint egy gyűrüt,
2014. ápr. 2. 10:13
 3/16 anonim ***** válasza:
88%
Isten mentsen, hogy egy férfi köves gyűrűt hordjon! Az nagyon ratyis!
2014. ápr. 2. 10:16
 4/16 anonim ***** válasza:
84%
Remélem csak viccelsz. Inkább keress egy nőt, akinek udvarolhatsz :)
2014. ápr. 2. 10:19
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg pecsétgyűrűt nézz neki, az nem olyan lányos.

off

10 perce vagyok fent és ez a harmadik ilyen kérdés :)

2014. ápr. 2. 10:19
 6/16 A kérdező kommentje:
Természetesen nem kiálló kőre gondoltam,mint a női gyűrűkön.Apró gyémánt lesz,vastag fehéraranyban,csak még képet nem találtam.
2014. ápr. 2. 10:24
 7/16 anonim ***** válasza:
45%

Egy jól eltalált köves férfi gyűrű egyáltalán nem ratyis. Folyamatosan hordtak ilyeneket a történelem során.

Manapság a csóróság és az igénytelenség az oka, hogy visszaszorultak a minőségi férfi ékszerek. A fő vonal kínai tömeg gyártott acél ékszert és kommersz ezüstöt aggat magára. Eltűnt a személyesség és az érték az ékszerekből.

Fehérarany, sport vagy normál pecsétgyűrűfazon telerakva princess csiszolású kövekkel már komoly embereknek való.

2014. ápr. 2. 10:36
 8/16 anonim ***** válasza:
35%
Délután ígérem linkelek, de én a páromnak egyéni elképzelés alapján fogom csináltatni. Egy láda sört is kap mellé, ha szerintetek jó ötlet, de egyet értek a kérdezővel, ha egyenrangú felek vagyunk, a férfi is viselHET kísérő gyűrűt.
2014. ápr. 2. 10:39
 9/16 anonim ***** válasza:

Ez a maximum, amit férfinak el tudnék képzelni.

[link]

2014. ápr. 2. 10:40
 10/16 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti, zöld kezet akartam, csak félrement! Teljes mértékben egyet értek.
2014. ápr. 2. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!