Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mi a véleményetek a PUA-król? Érdemes tanulni az ismerkedést a férfiaknak?
Akik csajozni tanultak vagy oktatják.
Inkább az legyen valaki és úgy próbálkozzon vagy ne másoktól tanuljon és másoljon hanem legyen inkább önmaga bármilyen béna is?
Nagyobb eséllyel figyeltek fel egy határozott "macsóra"?
Aki tudja mit csinál.
Az átlagos pasi már kevés?
Érdemes tanulni az ismerkedést a férfiaknak női szemmel nézve?
Szükségük lenne rá?
Ezt tudom erre linkelni...
Alapvetően a PUA-szemlélettel az a gondom, hogy a nőket alapból valamilyen játszmázó, manipulatív izének tekinti, és az egész "módszer" arra épül, hogy ezeket a játszmákat és manipulációkat kezelje. Ez pedig úgy hülyeség, ahogy van.
Egy értelmes férfi nem akar játszmákat kezelni, hanem olyan nőt keres, aki nem játszmázik, és az ilyen nőknél a PUA-trükkök abszolút nem jönnek be.
Szerintem úgy gáz, ahogy van, bár ezt lehet, csak azért gondolom így, mert csak nagy vonalakban vágom, miről szól és mire alapul.
Bár persze, az is kérdés, milyen célból szeretnél ismerkedni. Ha csak szexelni akarsz, akkor lehet, hogy a PUA segít, mert végülis, egy éjszakára megjátszani az önbizalmat és "macsónak" lenni még könnyű.
De ha hosszú távú párkapcsolatra vágysz, akkor jobban megéri önmagad adni. Akármilyen béna is vagy. Lehet, hogy nehezebben és több idő alatt jönne össze a barátnő, de akkor ő tényleg, őszintén téged ismer és téged szeret, és ha magad adod, akkor nyilván jobban is illik hozzád- szerinted ha béna, visszafogott, gáz vagy (jellemben is), akkor egy nagyon menő, magabiztos, igazán vagány csaj (jellemben is) elég erős kontraszt lenne. Valószínűleg ha magad adod, akkor hozzád jobban illő lánnyal jössz össze, és sokkal jobb és kellemesebb kapcsolatod is lesz.
Szerintem szánalmas. Az ilyen trükközés egyértelműen taszító. Ha összejönnék egy ilyen pasival, akkor életünk végig vetítene, és megjátszaná a macsót, vagy amint megkap, visszavedlene nyuszivá?
Se a túlságosan félénk pasik nem jönnek be, se a nagyképű macsók. Az arany középutat szeretem, azt is csak úgy, ha magától jön, nem egy tanfolyamon tanulja.
A puát az olyan szerencsétlen szaroknak találták ki, akik nem mennek át a normális egyedfejlődésen! Tehát alsóban, felsőben, középsuliban és még utána sem csajoznak(az adott szintnek megfelelően). Aztán a kamus szarságaikat eladják nekik jó pénzért.
Ahelyett hogy a hülyegyerek normálisan élt volna gyerekkora óta...
Szánalom a köbön.
A PUA szerint a csajok (akiket a szövegekben MINDIG pontoznak) teljesen kretének, akiket óvodás szinten kell manipulálni, a cél pedig kizárólag a pin@. Visszamaradott nőgyűlölő mind.
A reakcióm a tippjeik 99%-ára szánalommal nézve hátat fordítástól a pofán vágásig terjedne.
Ízelítő (oké, válogatás): [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!