Azért kell a férfiaknak kezdeményezni általában az ismerkedést, mert a nők gyávák és jobban félnek a kudarctól, elutasítástól?
Pont erről tanulok, nos:
A férfiakat úgy kell elképzelni, mint magát a hímivarsejtet. A nőket, meg mint egy petesejtet. A férfi megy a nőhöz (udvarol) és megtermékenyíti. Ez evolúciós szinten így van. Törődjetek bele, férfiak. 16/L
Pont erről beszéltem, h bennetek erősebb a vadászösztön, ezért nem bírnátok sokáig h ne kezdeményezzetek!:-)
#6, te meg mi alapján mondod meg bárkinek, h hozzászólhat-e a témához, vagy sem?
Tudományos?
Én meg társadalmi választ írtam.Különben is férfiakról és nőkről szól a kérdés!
Úgyhogy tedd el a könyveidet és válaszolj másik kérdésre.
Hű, ez a fogjunk össze dolog elég szánalmas! Tudod miért? Mert vannak az igazi férfiak, akik határozottak, odamennek, és nem törődnek azzal, ha esetleg visszautasítják őket-és ez a nemtörődöm eltökéltség olyan vonzó, hogy az ilyen típusért bomlanak a nők.
Különben kulturális dolog is.
A svédeknél pl totál egyenjogúság van ilyen szempontból is.
A francia férfiak pedig megsértődnek, ha egy nő megy oda, mert ez a férfi dolga, úgy érzik, a férfiasságukban fosztod meg őket.
A magyar srácok meg totál besz@ri módon ismerkednek.
Más nemzetről nem tudok nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!