Azért kell a férfiaknak kezdeményezni általában az ismerkedést, mert a nők gyávák és jobban félnek a kudarctól, elutasítástól?
"A magyar srácok meg totál besz@ri módon ismerkednek."
Talán van is alapja a dolognak nem?Ők is félnek a visszautasítástól és a kudarctól.
Nem hiszem. Minden pasit visszautasítanak.
Franciaországban ha leszólítanál egy nőt az utcán még meg is pofozna-és ez náluk teljesen természetes, nem is háborodna fel senki. Nekik is lenne tehát okuk félni a visszautasítástól.
Itt a magyar pasik annyira nem kezdeményeznek, hogy ha valaki leszólít egy nőt, nem csak megadja a számát, de elkéri ő is a pasiét, és még képes, és a nő hívja, mert alig ismerkednek a férfiak.
13.
Nem is ezzel van baj.Hanem az irreális elvárásokkal és a bunkó visszautasításokkal!!!
13-as
Én is támogatnék olyan elvet, ami könnyebb. Nyilván könnyebb mosolyogni és várni hogy jöjjenek a sült galambok (férfiak) és csak dönteni. És így minimalizálni a kudarcokat, visszautasításokat. És jó dolog egy ilyen könnyű elv mögé bujni
"Itt a magyar pasik annyira nem kezdeményeznek, hogy ha valaki leszólít egy nőt, nem csak megadja a számát, de elkéri ő is a pasiét, és még képes, és a nő hívja, mert alig ismerkednek a férfiak."
Talán mert ti csajok mindenkit kikosaraztok, aki nem üti meg a Brad Pitt szintet külsőre.
13. vagyok és azt hiszem azért lettem lepontozva, mert megsértettem pár forever alone kisfiú büszkeségét
nos igen, fáj az igazság :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!