Azért kell a férfiaknak kezdeményezni általában az ismerkedést, mert a nők gyávák és jobban félnek a kudarctól, elutasítástól?
#20 Én azért pontoztalak le, mert osotba vagy. Barátomnál én kezdeményeztem, azóta boldogok vagyunk együtt. Hülyeség várni, hátha megpróbál felszedni egy olyan fiú akitől véletlenül én is akarok valamit. Ha rá vártam volna, ki tudja lett-e volna bármi is a dologból.
#21 Főleg, hogy nem is pasi vagyok, szóval nálad biztos nem fogok, nyugi.
Ez egy akkora baromság, hogy mindjárt eldobom az agyvelőmet.
Mindig az kezdeményez, akinek fontosabb, hogy létrejöjjön a kapcsolat.
100 évvel ezelőtt még elképzelhetetlen volt,
hogy egy nő kezdeményezen, max. ha látott
egy épkézláb férfit, akit kiszemelt magának,
leejtette a zsebkendőjét a földre, aminek a
felvételével már kezdeményezett is a férfi.
Ma már a rámenős lányok szemrebbenés nélkül nyomulnak pl a diszkóban. De ettől még nem RIBIzli Gizi,
csak egy lány, aki tudja, mit/kit akar.
Ez így volt általános iskolában is.
Amikor 6.osok voltunk, a lányok csoportosan mentek ki a wc-re, és mindig elandalogtak arrafelé, amelyik terembe a 8.-os fiúk ücsörögtek napközibe, próbálták kieszközölni, hogya a nagyobb fiúk felszedjék őket.
Nekem mindig is azok a lányok tetszettek (már a gimiben is), akik felvállalják, ha tetszik nekik valaki.
Egy kis flört, mosoly, szemezés, de ha ennyi sincs, felejtős.
Persze randira én hívom el őt, de annak mindig előzményei vannak.
22. Azért mert más véleményen vagyok mint te, már ostoba vagyok? Huha, gratulálok ;)
Nem, szó sincs arról hogy nem lehet egy férfi felé jelezni, ha tetszik, de ott bújik meg a válasz a kommentedben: ha te nem kezdemenyezel a pasidnál, akkor ki tudja mi lett volna. Látod az már régen rossz, hogyha egy férfi nincs érted annyira oda, hogy feláldozza a büszkeségét vagy legyőzze a félelmét és lépjen! Érdekes, akinek eddig imponaltam, mind tudott kezdeményezni és nem halt bele egyikük sem...aem attól leszek tudatos nő, ha magamra vvállalom ennyit erről
Nyilván, annak amit te gondolsz van értelme, de csak azért mert neked lehet igazad... ;) És még te ostobázol le mást... azt hiszem nem egészen vagy tisztában a fogalmakkal
De felőlem aztán annyi pasinál kezdeményezhetsz, amennyinél akarsz, jó érzés lehet, hogy mindegyiket te szedted fel
Remélem nem hiszed azt, hogy a te gondolkodásmódod komplex, mert attól még elég távol állsz.
#19, gratulálok, legjobb védekezés a támadás. Nem hogy elgondolkoznál rajta, rögtön támadsz, hogy én biztosan azt gondolom, bennem minden tökéletes, pedig egyátalán nem.
Tisztában vagyok vele, hogy nincs elég önbizalmam és kitartásom, és hogy túlgondolkodom a dolgokat. És egnem is értek már óriási csalódások, amiről viszont tényleg nem én tehetek és a helyemben szerintem bárki beleesett volna ugyanabba a hibába. De én beismerem, hogy nem ez lett volna az egyetlen lehetőségem az utóbbi időben, de nem tudtam túl tenni magam rajta.
,,miért fáj nektek annyira kezdeményezni? nem vagyok egy elveszett kis naiv kislány, nem azért nem kezdeményezek egy férfinál, mert félek a visszautasítástól, hanem elvből... szerintem igenis egy férfi kezdeményezzen, mert ez így helyes.. ''
Hát ez helyzettől függ,sokszor a lány 4 hónapig titkolta hogy bejövök neki,nem is tudtam róla csak amikor rám mert írni-azt sem tudtam ki ő !!!
A lányok igenis semmivel sem bátortalanabbak mint a fiúk.
Én igenis annak a híve vagyok hogy mindkét félnek már a kezdetektől együtt kell dolgozni a kapcsolatért.Például ha a lány beszédképtelen már a harmadik frappáns mondat után,akkor szerintem ez nem élvezhető...A lányoknak is lehetnek pszichológiai problémájuk (félénkség,alacsony egó stb.) és ezért nem a férfiak a felelősek akik ismerkednének is vele ,mivel mindeki először a külsőt nézi.
Egy jó külsővel semmi sem mész ha tele vagy gátlásokkal.
A társadalom meg nagyot téved hogy a nemek között nagy a különbség,a nagy különbség csak fizikai adottságokban van,de ez nem mentség arra hogy az emberek pszichológiáját férfire és nőre osztjuk.
Aki meg élete során hisz a sok sztereotípiának az vessen magára,mert attól nem leszel egyéniség hogy minden baromságot benyalsz amit tálalnak pl.:a férfi kezdeményezzen,mert különben gyáva fickó... stb stb.
A másik az evolúciós,meg tudósok által leírt igazságok is elég maradiak mi már nem állatok vagyunk,hanem értelmes emberek.Azok a tudósok vajmi keveset értenek a párkapcsolatokhoz-főleg a mostani cikkírók meg kapcsolati tanácsadók.
Remélem van akit kis gondolkodásra bírtam!
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!