Fiúk! Ha egy lány okosabb, sikeresebb nálatok, akkor már nem is mertek közeledni, kezdeményezni?
Figyelt kérdés
2013. nov. 6. 20:36
2/15 anonim válasza:
Mit értesz okos alatt? Ismerek segghülye diplomásokat és kukákból élő zseniket.
3/15 anonim válasza:
nem.....ha egy lány túlmutat rajtam, már nem érzem magam férfinak egy olyan lány mellett. F/23
5/15 anonim válasza:
Mi dönti el a siker fogalmát? Az anyukája apukája által összeharácsolt vagyonának a mennyisége? Egy rokoni szál alapján történő zsíros álláshoz jutás? :) Bölcsebb legyen nálam, ne okosabb.
6/15 A kérdező kommentje:
mindegy hogy diplomás vagy nem. nem az a lényeg, hanem hogy valójában okos, és nemcsak tanulásban, szinte minden téren
2013. nov. 6. 20:41
7/15 anonim válasza:
Nem szoktam ilyen esetben.. bár ezt 18 évesen nehéz megítélni, még nem lehet beszélni komolyabb sikerekről és az okosabb is nehezen érthető.
Én egész műveltnek tartom magam, de pl. a nálam műveltebb lánytól nem szeretnék semmit sem.. zavarna, ha többet tudna az életről, nagyobb tapasztalata lenne mint nekem.
18F
9/15 anonim válasza:
Érdekes lenne végre egy ilyen lányt közelebbről megismerni.
10/15 anonim válasza:
Azt szokták mondani h nem árt a férfiak önbizalmának ha valamivel ki tud emelkedni a partnere mellett, és a lánynak is jó, hogyha fel tud nézni a férjére/párjára...
Hogy ez fizetés/intelligencia/bizonyos szakterületek ismerete az szerintem mind 1
De tény, hogy nehéz lehet egy férfinak ha olyan barátnője van aki mindig mindenben tökéletes.(bár nőként sem könnyű "mr. mindenben jobb vagyok"-kal járni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!