Fiúk! Ha egy lány okosabb, sikeresebb nálatok, akkor már nem is mertek közeledni, kezdeményezni?
Hát a mai emancipálódott világban ez annyira nem működik...
mert ugye egy háztartás már nincs meg egy fizetésből sóval a nők is dolgoznak. (és néha jobban mint a férfiak) :D
Én egyet értek az egyenlőséggel de tény h sokszor nehéz a mai feminista nők mellett igazi férfinak maradniuk.
Egy okos nő szerintem igyekszik lehetőséget adni a párjának arra h sikere legyen. (pl akkor se szerelnék semmit ha értenék hozzá. ez legyen csak a párom dolga aki boldog mikor magyarázza nekem mit is hozott össze és én is élvezem h felnézhetek rá ilyenkor)
Én úgy vagyok ezzel, hogy vlamiben a párom jobb és okosabb, mint én, de vannak dolgok, amikhez én jobban értek (pl. a művészetek). Úgymond kölcsönösen felnézünk egymásra bizonyos aspektusokban.
Elég szegényesnek érezném az életem, ha csak annyiból állna, hogy legyek szép, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!