Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mi a véleményetek a PUA-król? Érdemes tanulni az ismerkedést a férfiaknak?
Akik csajozni tanultak vagy oktatják.
Inkább az legyen valaki és úgy próbálkozzon vagy ne másoktól tanuljon és másoljon hanem legyen inkább önmaga bármilyen béna is?
Nagyobb eséllyel figyeltek fel egy határozott "macsóra"?
Aki tudja mit csinál.
Az átlagos pasi már kevés?
Érdemes tanulni az ismerkedést a férfiaknak női szemmel nézve?
Szükségük lenne rá?
Az olyan önismereti tréningekkel nincs bajom, amik úgy adnak önbizalmat az ismerkedéshez, hogy közben az emberek magukat adják.
Viszont utánanéztem ennem a puának, mert már annyiszor olvastam itt, és ha gyakorlatilag arról szól, hogy a nőknek be kell szólogatni, meg le kell őket fitymálni, mert ettől fogják azt gondolni hogy egy alfahím vagy, akkor az egész egy óriási baromság. Lehet, hogy alacsony intelligenciával rendelkező, felszínes, ösztönökre hallgató nőknél el lehet érni ezzel a hozzáállással egy-egy éjszakát, de szerintem normális lánynál nem.
Magamat egy kedves, értelmes lánynak tartom és ha valaki odajönne hozzám ilyen pua-s magatartással oltogatni, akkor szerintem rövid úton el is küldeném a búsba.
21/L
# 10
Úristen, de jókat nevettem azon a tumblr-ön. :DDDDDD Persze meg is döbbentem azért. Egy ideje tudom, hogy sok a gyökér ember, de hogy ENNYIRE, azt nem vágtam.
A misspitsáknál lehet, h bejön 1-2 fektetésig. De Te vajon tényleg ezt akarod? Én, mint normális nő úgy gondolom, h minimum elhajtanálak, ha ezt csinálnád velem.
Amúgy az a gáz, hogy lehet, h önbizalmat adnak ezek a "trükkök", de sajna csak arra tanítanak meg, hogyan kell megkapni a csajt. Arra nem, hogy hogyan kell megtartani. Kapcsolatot szerezni könnyű, kapcsolatot megtartani viszont iszonyatosan nehéz.
9, Mi van akkor ha én vagy valaki pont az a szerencsétlen szar?
Az ilyesmi nem adhat egy lökést az önbizalomnak?
Némi sikerélményt,hogy utána ne félje az illető próbálkozni?
"Az ilyesmi nem adhat egy lökést az önbizalomnak? "
Nem. Az önbizalomnak az ad lökést, ha megtanulod messzire elkerülni azokat az embereket, akik játszmáznak, manipulálnak, és olyanokkal veszed körül magad, akik mellett önmagad lehetsz.
Ez az ÖNbizalom. A PUA-szintű baromságokkal csak azt tanulod meg, hogy te magad értéktelen vagy, szerepet kell játszanod a siker érdekében, ez pedig pont hogy önbizalomromboló. Ráadásul ezzel a módszerrel kizárólag olyan nőket tudsz összeszedni, akik sértegetnek, megaláznak, manipulálnak, játszmáznak (rájuk fejlesztették ki a módszert). Az ilyen nőkkel fél óra is végleg hazavághatja az önbizalmad, ha nincs a toppon. Felszeded, és?
Utána leszól, hogy kicsi a farkad, vagy bizonytalan vagy az ágyban, vagy bármi más miatt. Ez szerinted jót tesz az önbizalomnak?
Hát téged minden erről szóló kérdésnél idézni kéne. Teljesen igazad van.
Kérdező: A rendes lányok, és már pedig én és még jó pár barátnőm azok vagyunk nem szoktunk elhajtani senkit, aki kedvesen és érdeklődően (de mondjuk idegesen, mert szokatlan neki a szituáció) közeledik hozzánk. Azt szoktuk elhajtani, aki egy bunkó és valami béna pickup linennal próbálkozik (engem a mondj magadról valami érdekestől ráz ki a hideg mintha ugráltatna, hogy nyűgözzem őt le).
Szerintem (és ezért a tanácsért pénzt se kérek) a férfiak akiknek szüksége lenne maguk szerint ilyen oktatásra több társaságba kéne járniuk, ahol ismerkedhetnek és TÉT NÉLKÜL beszélgethetnek nőkkel. Vagyis nem azzal a gondolattal, hogy én ezt a csajt fel akarom szedni, vagy le kell nyűgözni, hanem csak próbáld meg megismerni.
(Következményei: 1) nem költesz butaságokra 2)rájössz hogy igenis szórakoztató vagy, és beszélgetőtársaság, hiszen az aktív figyelés pozitív benyomást kelt a másikban 3) új emberekkel ismerkedsz meg 4) rájössz, hogy a lányok nem valami másik állatfaj 5) gyakorolod a kezdeményezést 6) esetleg megismersz valakit, akivel több is alakul )
16 és 17 !!
Nyomtam egy hasznos volt a válasz gombot nektek.
17 ár csak bátorság kellene a sok hiányosság mellé.
Ha nincs meg a többi akkor az kevés amiről itt beszélünk.
18 Ha félreértik akkor valójában mi is ez?
Szerinted adhat egy lökést, hogy jobban menjen az ismerkedés?
"Szerintem (és ezért a tanácsért pénzt se kérek) a férfiak akiknek szüksége lenne maguk szerint ilyen oktatásra több társaságba kéne járniuk, ahol ismerkedhetnek és TÉT NÉLKÜL beszélgethetnek nőkkel. Vagyis nem azzal a gondolattal, hogy én ezt a csajt fel akarom szedni, vagy le kell nyűgözni, hanem csak próbáld meg megismerni."
Kb. ugyanezt tanítja, amit itt leírtak, de aki annyira mélyen van, hogy élete során eddig alig kommunikált nőkkel, annak kell a folyamatos támogatás és eleinte némi kezdőlökés is.
A "légy önmagad" szöveggel az a baj, hogy honnan tudod, milyen is vagy valójában, amíg tudatosan bele nem mész olyan élethelyzetekbe, amiktől tartasz?.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!