Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek, mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, mi a véleményetek a PUA-król? Érdemes tanulni az ismerkedést a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Akik csajozni tanultak vagy oktatják.

Inkább az legyen valaki és úgy próbálkozzon vagy ne másoktól tanuljon és másoljon hanem legyen inkább önmaga bármilyen béna is?

Nagyobb eséllyel figyeltek fel egy határozott "macsóra"?

Aki tudja mit csinál.

Az átlagos pasi már kevés?

Érdemes tanulni az ismerkedést a férfiaknak női szemmel nézve?

Szükségük lenne rá?

2016. máj. 30. 13:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Igen, de abszurd dolog feltételezni, hogy azáltal fogsz megtudni magadról bármit,hogy úgy mész bele egy új szituba, hogy mást játszol. Ergo az új szituban sem a saját erődet teszteled, hanem valami cheat sheetet viszel magaddal.

Neked és a kérdezőnek is mondom: a tét nélküli beszélgetéshez nem kell sok bátorság. A mindennapok során az eladólányoktól át az öreg hölgyig a buszon rengeteg nővel beszéltek. Gondolom nem kell összeszedni a bátorságot, hogy kérjen egy kakaóscsigát.

Úgyhogy gyakorlat az idegen emberekkel, nőkkel való kommunikációban, tét nélkül már van. Azon is lehet izgulni, hogy a másik vajon mit gondol rólam? Na ezért szép egy aktív figyelemre építő beszélgetés. A legtöbben, főként ha őszinte érdeklődést mutatnak irányukban, szeretnek magukról és a viselt dolgaikról beszélni. Ha megfelelő hallgatóság vagyunk, egyrészt lesz egy nagyon komfortos szitu, ahol nem kell azon izgulni, hogy mi legyen a téma, hiszen az adott (a másik megismerése), nem kell azon filózni, hogy vajon mit gondol rólunk a másik, és általában a beszélgetés is kellemes lesz a másik fél számára. Ráadásul mivel az emberek nagy része adok-kapok módon működik, a beszélgetőpartnerünk nagy valószínűséggel elkezd irányukban érdeklődni (ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül romantikus értelemben, de hát pont ez a lényeg, hogy nincs semmi maghatározott célja a beszélgetésnek mint egymás megismerése.)

2016. máj. 31. 14:25
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Mást "játszani" (jobban mondva kipróbálni a megszokottól eltérő szerepeket is, hiszen mindenki szerepeket játszik az életben) azért lehet érdemes, hogy megtapasztald, milyen is az. De ezt természetesen csak gyakorlásképpen érdemes csinálni, hogy megtaláld a saját stílusodat.

És a mértéke sem mindegy: ha olyan 5-10%-kal magabiztosabbnak mutatod magad, mint amilyen vagy, akkor hamar hozzászoksz és tényleg olyanná válsz, ha 100%-kal, akkor kiröhögteted magad.

Ez pont olyan, mint edzésnél: ha 5-10%-kal több súlyt használsz, mint eddig, akkor kisebb-nagyobb erőfeszítéssel, de hozzászoksz és erősebbé válsz. Ha ugyanazokat a súlyokat használod, mint eddig, nem fejlődsz semmit. Ha hirtelen 100%-kal több súlyt használsz, jó eséllyel lesérülsz/összeroppansz alatta.

Tét nélkül beszélgetni idős nőkkel vagy eladókkal jó dolog, de ha nem viszel bele egy férfi-nő kommunikációba semmi flörtöt (nyilván nem idős hölgyekkel, bár kinek mi az esete :D), akkor abból legfeljebb egy baráti csevej lesz. És a flörtölést is tanulnia kell sok férfinak.

2016. máj. 31. 14:41
 23/25 anonim ***** válasza:

Na hát én pl. a flörtöt tartom azonnali 100%-os súlyemelésnek :)

Elég annyit elérni, hogy ne izguljon az ember egy másik nemű társaságában, és tudjanak kötetlenül beszélgetni, az érdeklődés felkeltése még odébb van, szorongva nem lehet. Én magamon tapasztaltam, hogy minél többet voltam férfiak társaságában, minél több fiúhaverom lett, annál kevésbé izgultam ismerkedős szituációkban. Mert eszembe jutott, hogy jé, ez ugyanolyan mintha x haverommal beszélgetnék, ha meg beindul valami köztünk, megvan a kémia, akkor lehet rajta szintet emelni.

2016. máj. 31. 15:29
 24/25 A kérdező kommentje:

"A "légy önmagad" szöveggel az a baj, hogy honnan tudod, milyen is vagy valójában, amíg tudatosan bele nem mész olyan élethelyzetekbe, amiktől tartasz?."

Ez igaz!

2016. jún. 1. 20:08
 25/25 A kérdező kommentje:

22. szerintem is

Évekkel ezelőtt jártam úgy,hogy télen amikor a kocsma előtt összeakadtam egy lánnyal aki tetszett és beszélnem kellett vele vagy 2-3 percig az annyira kellemetlen volt,hogy átizzadtam a rövid ujjú pólómat !!!

Pedig ez is tét nélküli volt,mert már korábban világos volt,hogy nem lesz köztünk semmi.

De ennyire kellemetlen volt a helyzet,hogy egy olyan lánnyal kellett beszélnem akivel akár lehetett volna több is.

2016. jún. 1. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!