Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom, hogy eljegyezzen!?
18 éves lány vagyok, a barátom 24 éves. És el akar jegyezni!!!!
Én még azt sem tudom, hogy igazán szeretem e, de nem hagy nekem időt eldönteni. Még csak fél éve ismerem, és vagyok vele, ami nekem nagyon kevés időnek tűnik. Azt mondta, 10 hónap múlva eljegyez. Mondtam neki, hogy nemet fogok mondani, erre csak mosolygott és azt mondta jól van. WTF??? Én már kb 4x-5x akartam vele szakítani, de nem tudtam, mindig mondja, hogy adjak időt stb stb. De én azt érzem, hogy túl nagy köztünk a korkülönbség. Ő már dolgozik, én meg még csak most megyek egyetemre... Most kellene a legtöbbet buliznom, minden héten mással járni, és baromira nem egy gyűrűvel az ujjamon nemet mondani minden helyes csoporttársamnak... Ez olyan gáz! Még semmit sem éltem, és ő máris ki akar vonni a forgalomból azzal a vacak karikával. Én tényleg mindent megtettem, hogy ne akarjon velem járni! Komolyan MINDENT! kb. na jó, nem teljesen, de jajjjjjjj, nem jó ez így...
És az van, hogy nem is az esetem, mm én a szőkéket szeretem, kék szemmel, és neki fekete a haja, meg barna a szeme. És még nem volt rendes szőke hajú kék szemű pasim, és akkor sose lesz ha ő eljegyez...
De valahol kedvelem őt, persze, csak még nagyon nem érzem azt, hogy ezt kellene csinálnom. Még élni akarok. Nem akarok gyereket, gyűrűt, se együtt élést... Nem akarok családlátogatásokat, meg nem akarok az ő barátaival lenni, kb csak két barátját kedvelem, mondjuk őket eléggé, de a többitől a hideg is kiráz. Én nagyon úgy érzem, hogy ezt nem kellene. Most is mondtam, szakítsunk, de nem akar. És ha szimplán nem válaszolok neki a hívására v ilyesmi akkor addig zaklat amíg nem járunk és akkor kezdődik előről.
Meg tudjátok ezt érteni? Nekem nem ő életem szerelme. Csak néha jó vele szexelni, de ennyi. És hiába mondtam, h keressen egy rendes lányt, mi meg szexeljünk, nem, mert neki én vagyok a rendes lány, v én legyek az, de ő velem akar járni és nagyon szeret stb stb... Miért ilyen? Miért nem lehet olyan, mint a többi pasi? Olyan bonyolult... én olyan egyszerű vagyok... nem hiszem el, hogy vele találkoztam...
Szerintetek hogy csináljam, hogy elhagyjon? (Mert ugye ha én teszem, az nem jó neki...)
Jézusom! Szakíts vele, nem a te érdekedben, hanem az övében.
"Mondtam, hogy szakítsunk, de ő nem akar" -> Hát szokott ez így lenni, hogy az egyik fél szakítani akar, a másik meg nem. Ha mindenki kapcsolatba maradt volna, akinek a párja nem akart szakítani, akkor boldog párkapcsolat ma egy se lenne a Földön.
Ha szakítani akarsz vele, akkor tedd meg, de lehet, hogy te sem akarsz igazán (mert akkor már règ megtetted volna, az ő vèleményétől független!), de neked így biztos kényelmes, hisz van aki jól meg..... téged!!!
"Mondtam, hogy keressen egy rendes lányt, mi meg szexeljünk" -> Jèzusom, ez komoly??? Neked aztán magasan lehet az erkölcsi szinted....
Boccs, az őszinte válaszért..
Te nem csupán egyszerű vagy, hanem buta. Ha nem akarsz vele kapcsolatban lenni, akkor ne legyél és kész. Nyomd ki ha hív, ne válaszolj üzenetekre, tiltsd le közösségi oldalról ha van nektek. Ha kell cserélj telefonszámot, szólj a szüleidnek hogy nem hagy békén.
Ha nem válik be, akkor miután közölted vele, hogy vége, (ne érdekeljen egyet ért e-vagy sem), menj, élj, tedd szét a lábad az egyetemi srácoknak ha már ez életed álma, aztán meséld el neki.
Hátha észbe kap, hogy nem szeretne egy ilyen "csak szexeljünk néha" típusú ribivel járni. 18 évesen így gondolkodni nagyon durva! Neked nem hogy eljegyzés, kapcsolat sem való. Kb arra vagy hivatott amit itt előadtál, hogy beléd ürítsenek a srácok, semmi másra. Agyilag nem vagy érett semennyire sem, pedig ennyi idősen már azért elvárható lenne némi értelem. Aztán vigyázz nehogy felcsináljon valamelyik kanod és ki kelljen kaparni a gyereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!