Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégén el akarom jegyezni a barátnőme! Szerintetek hogyan csináljam?
De irigylem!!! Igazából ha az én barátom lennél és megkérnéd csak ugy a kezem már annak is nagyon örülnék.
Akár elvihetnéd az első randi helyetekre. És ott.
Hát, ha elfogadsz egy igazán jó tanácsot:
Ne tedd.
Nekem azok a modszerek jonnek be a legjobban, amikor valami atveresbe van burkolva a dolog :) azok tok nagyot csattannak :) neten lattam egyszer egy videot, amikor a csaj es a pasi egy etteremben ultek es oda ment egy lany, aki nyakon ontotte a pasit egy pohar vizzel es tok ugy nezett ki, mintha a pasi megcsalta volna a lanyt, szegeny lany meg ott sirt es ismeretlenek vigasztaltak. Kozbe meg a pasi elment oltonybe atoltozni es utana kerte meg a lany kezet. Tok vicces volt :) en az ilyeneket birom nagyon :)
De akarhogy is csinalod, biztosan nagyon orulni fog! Sok boldogsagot nektek! :)
Sokan étterembe viszik ilyenkor az asszonyt. Szerintem hangulatosabb, ha te főzöl neki. Én egyszerű porból készült spagettit is el tudok képzelni.
Teremts jó hangulatot, gyertyák, virágok vázában, pezsgő stb.
Az első randi helyszíne nekünk se valami menő hely, de én ennek ellenére ott is örülnék ha megkérne.
Szerintem készíthetsz valami apróságot ajándékként. Pl egy kronológiát készíteni képekből, (az eddigi közös életetekről)
én ezt egy szép füzetbe ragasztottam be, időrend szerint a közös emlékeket. írtam is mellé . a párom nagyon meghatódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!