Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégén el akarom jegyezni a barátnőme! Szerintetek hogyan csináljam?
Nem értem, miért pontoztátok le az utóbbit. Én, mint nő, nem ismerek olyan nőt, aki arról álmodozna, hogy egy étteremben kérik meg a kezét. Az amerikai filmekből átvett klisét ennek ellenére elég népszerű, és természetesen a legtöbben örülnek a lánykérésnek, akárhol is kerüljön rá sor, de ha valaki romantikus, személyre szóló leánykérésről álmodik, az általában nem étteremre gondol. Sokkal jobb, ha a férfi főz, vagy akár rendel ételt.
Amit írtak, hogy valami "átverésbe burkolt" lánykérés jópofa lenne, én ezzel nem értek egyet. Hiába nem igaz, az ember átéli a helyzetet, és én nagyon dühös lennék, ha a párom ekkora fájdalmat okozna nekem csak úgy poénból. Ha ezek után pedig még megkérné a kezem, lehet, hogy kényszerből igent mondanék, de egyáltalán nem lennék olyan lelkiállapotban, hogy boldog legyek adott pillanatban, holott erről szólna az egész, nem?
Kérdező, amit írtál, szerintem nagyon jó ötlet! Ha sajnálod, hogy nem lesz kéznél rózsacsokor, oldd meg a helyzetet:) Mi lenne, ha összebeszélnél egy baráttal, hogy vigye fel neked a korábban megvett csokrot, majd adott pillanatban valahogy eljuttatná hozzád, mondjuk elrejtve egy bokor mögé, vagy valami? Nincs romantikusabb, mikor a férfi komoly gondot fordít rá, hogy megszervezze a pillanatot!:)
én vagyok aki azt írta, hogy étterem helyett otthon főzzön inkább.
szerintem ez a nőtől is függ. van aki szeretné ha mások is tanúi lennének, esetleg meg is lenne örökítve(előre megbeszélni a személyzettel)
más meg otthon meghitt körülmények között képzelné el.
a hegy is jó ötlet szerintem.
ha van nagyobb túrazsákod, akkor valahogy megoldhatod, hogy pl egy dobozba rakod a csokrot állítva. és ha masszívabb a csokor, akkor bírni fogja. és amíg el van foglalva a barátnőd, előveszed a csokrot és esetleg benne a gyűrűt. de ez tényleg csokortól és virágtól függ.
7-es, ez neked bejön? Nagyon gáz a szitu... szánalmas. Én csak a csajt sajnálom, így megalázzák mindenki előtt, konkrétan hüyét csinálnak belőle, majd vágjon jó pfát az eljegyzéshez.
Hát, én szerintem elküldeném a páromat a... oda, meg megmondanám, hová tegye a gyűrűt.
Kérdező: amit jónak gondolsz, csak kettesben legyetek. Lehet túra, séta, otthon, készítesz vacsit...
szerintem jó ötlet, amit írtál kérdező!
menjetek el a hegyekbe, az nagyon tuti..imádnám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!