Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nem akar eljegyezni, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar eljegyezni, vagy tényleg nem jött el az ideje?

Figyelt kérdés

9 éve leszünk együtt 3 hónap múlva,van már egy lassan 4 éves gyerekünk.

2 hónapja megkérdeztem tőle, illetve a tudtára adtam, hogy szeretnek esküvőt.

Nagyon ideges lett és mérges, hogy ilyen hülyeségekkel vagyok elfoglalva, meg hogy még nincsen itt az ideje. (????)

Amúgy, minden rendben nálunk.

Tudom, ez csak egy papír, de nekem fontos. Én szeretnék.

Ma is elküldtem neki egy videót vicces eljegyzesről, értette a célzást, mondta is, hogy tudta, hogy erre akarok rátérni.

Erőltetni tovább nem szeretném...így is 2x mondtam már.

Szerintem szimplán nem szeretné, ha a felesége lennék, úgy egyáltalán soha.

Pedig rendben vagyunk, de én értelmesebb vagyok, és általában mindig az van, amit ő akar. Egy nagyobb dolog van amit szeretnék és még az sem.

Nem szeretnék több millió forintos esküvőt, semmi ilyen.

Oké, most lakásfelújításban vagyunk, de a kérdés ingyen van és a gyűrű sem több, mint 25-30.000forint.

Igen, szomorú vagyok. Mindenki a környezetemben meg lett lepve, én meg csak vagyok.

Naponta 25.000ft-ot keres, ha akarta volna, már régen megtehette volna.

Nyáron megyünk a munkatársa esküvőjére, tokre fel van dobva tőle... Én úgy döntöttem

Nem maradok tovább 1 óránál, ha megyek.

Tök bénán hangzik, de igen, elsírom magam. Nem, nem vagyok hisztis, csak egyszerűen szomorú, hogy már van egy gyerekünk és meg ennyi sem járhat szàmomra.

Bocs, ha hosszú lett, de szerettem volna ezt megosztani így ismeretlenül.

Szerintetek a reakcióiból esélytelen, ugye?

2017. júl. 2. 16:25
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
0%

Az utolsó komment fényében teljesen érthető, hogy nem vett el.

Veled nem lehet egy életre tervezni bizalmi alapon.

2017. júl. 4. 15:22
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

Én értem, hogy kellemetlen számodra ez a helyzet (a leírt szituáció például), nekem is az lenne, de tényleg itt már nem csak rólad van szó. Gyerek előtt kellett volna akkor lelépni és mást keresni.

Nálunk is egyértelmű volt, hogy gyereket csak házasság után. Bár mi az első házas éveket is ki akartuk élvezni kettesben. Most sincs még gyerek 5,5 év házasság után, ha lesz, az sem mostanában lesz. Még van rá kb 5-7 évünk, hogy legyen. Még nem tudunk semmit 100%-ra. Az is lehet hogy kettesben maradunk. Majd meglátjuk. Annyi biztos, hogy 38 éves korom után már biztosan nem vállaljuk be semmiképp. Addig pedig sokminden történhet.

2017. júl. 4. 15:41
 33/40 anonim ***** válasza:
44%

Most már csak azért, mert nem vesz el, ne hagyd el, hiszen ott a gyerek, ezzel a lépéssel vele szúrnál ki. Ugyanakkor beszéld meg vele alaposan ezt a dolgot. És mellesleg az indoka, hogy korai, így 9 év távlatából egy 4 éves gyerekkel úgy, hogy ő is egyébként 40 éves (ha jól olvastam), szóval nem fiatal kölyök, őszintén szólva marhaság. Szóval inkább mondja azt, hogy ő nem akar házasságot, vagy hogy fél a házasságtól, még az is jobb, ha azt mondja, hogy sokan elváltak az ismerősei közül, és ő ezt nem akarja, az is elfogadhatóbb indok, ha azt mondja, hogy ő papír nélkül is ugyanúgy szeret, de ne azt mondja, hogy korai, mert rohadtul nem az.

Két 18 éves házasságára lehet azt mondani, hogy korai, egy hónapos ismeretségre kötött házasságra szintén, de a ti kapcsolatotokban nem lenne korai.

A gyerekkel meg ne szúrj ki, nem könnyű az egyedülálló anyák sorsa.

2017. júl. 4. 20:23
 34/40 anonim válasza:
100%

Hasonló helyzetben voltam, mint te. 8 éve vagyunk együtt, van már nekünk is egy 4 éves gyermekünk. Esküvő korábban csak akkor került szóba, mikor váratlanul terhes lettem: kijelentettem, hogy engem így, emiatt semmiképpen se vegyen el. Tudom, mások pont ilyenkor pánikolnak és állnak neki szervezkedni, de én ezt meg pont nem akartam. Azóta viccelődés szintjén volt csak emlegetve, hogy gyűrűt azért szeretnék, tudta is, hogy én már vágyok rá, és elfogadta, hogy ez "jár" nekem. Ő egyébként már volt házas egy rövid ideig és szintén 40 év feletti.

Aztán megint terhes lettem (korábbi nőgyógyászati problémáim miatt kissé váratlanul, de tervezetten), ő meg vigyorogva mondta, hogy akkor most, hogy lesz így esküvő, hisz az évfordulókon akart megkérni :). Úgyhogy most terhesen mégis szervezek egy esküvőt - még ha picit, jelképeset csaladiasat is :) Eljegyzés/eljegyzesi gyűrű mondjuk külön nem volt, ennyi idő, gyerek után felesleges pénzköltés.

Igazából nem hiszem hogy segitettem, hisz minden ember/pár másmilyen. De ha őszintén, nyugodtan megbeszélitek, miért zárkózik el ennyire a házasságtól, talán segíthet. És mond el neki, hogy te sem vágysz rongyrázásra, csak maga a házasság fontos neked.

2017. júl. 4. 22:23
 35/40 anonim ***** válasza:
51%
Nem olvastam vegig a valaszokat, viszont nem ertek valamit. te amugy boldog vagy vele? JOl banik a gyerekkel es veled? Nem lehet hogy egy no nagyon megbantotta a multban? Anyukam 16 ev utan rossz hazassag utan nagy nehezen megszabadult apukamtol es a kovetkezo ferfi akivel azota is mar sok sok eve egyutt van el akarta venni, Anyu megmondta, hogy o nem akar hazasodni. Viszont egyutt elnek, es jol megvannak. A pali elfogadta, hogy nem fog hazasodni ennyi. megis egyutt elnek. nem ez lenne a lenyeg?
2017. júl. 5. 19:37
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Lehet bármi ok a háttérben, akkor is hülye indok, hogy 9 év és egy gyerek után NINCS ITT AZ IDEJE. Mert a pasi erre hivatkozik, hogy szerinte nincs itt az ideje.
2017. júl. 5. 19:50
 37/40 anonim ***** válasza:
48%
Ok hogy lepontoztatok, de akkor megis miert vallalt gyereket a kerdezovel? Jo apa, es ferj amugy nem? Mert a kerdezo emiatt nem panaszkodott. Nem minden pasi romantikus alkat, ez van.
2017. júl. 5. 20:33
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
De ha nem romantikus alkat, akkor azt mondja, hogy neki ez nem fontos, ne azt, hogy nincs itt az ideje.
2017. júl. 5. 20:41
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Lehet akár jó apa és jó társ, de nem férj. Nevetséges az az indok, hogy nincs itt az ideje 9 év után, pláne úgy, hogy gyerek is van.
2017. júl. 5. 21:39
 40/40 anonim ***** válasza:
32%
Amugy nem ertem ket felnott ember miert nem tudja ezt otthon megbeszelni. MI nem ismerjuk oket, nem lehet ezt igy megallapitani szerintem.
2017. júl. 5. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!