Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar eljegyezni, vagy tényleg nem jött el az ideje?
9 éve leszünk együtt 3 hónap múlva,van már egy lassan 4 éves gyerekünk.
2 hónapja megkérdeztem tőle, illetve a tudtára adtam, hogy szeretnek esküvőt.
Nagyon ideges lett és mérges, hogy ilyen hülyeségekkel vagyok elfoglalva, meg hogy még nincsen itt az ideje. (????)
Amúgy, minden rendben nálunk.
Tudom, ez csak egy papír, de nekem fontos. Én szeretnék.
Ma is elküldtem neki egy videót vicces eljegyzesről, értette a célzást, mondta is, hogy tudta, hogy erre akarok rátérni.
Erőltetni tovább nem szeretném...így is 2x mondtam már.
Szerintem szimplán nem szeretné, ha a felesége lennék, úgy egyáltalán soha.
Pedig rendben vagyunk, de én értelmesebb vagyok, és általában mindig az van, amit ő akar. Egy nagyobb dolog van amit szeretnék és még az sem.
Nem szeretnék több millió forintos esküvőt, semmi ilyen.
Oké, most lakásfelújításban vagyunk, de a kérdés ingyen van és a gyűrű sem több, mint 25-30.000forint.
Igen, szomorú vagyok. Mindenki a környezetemben meg lett lepve, én meg csak vagyok.
Naponta 25.000ft-ot keres, ha akarta volna, már régen megtehette volna.
Nyáron megyünk a munkatársa esküvőjére, tokre fel van dobva tőle... Én úgy döntöttem
Nem maradok tovább 1 óránál, ha megyek.
Tök bénán hangzik, de igen, elsírom magam. Nem, nem vagyok hisztis, csak egyszerűen szomorú, hogy már van egy gyerekünk és meg ennyi sem járhat szàmomra.
Bocs, ha hosszú lett, de szerettem volna ezt megosztani így ismeretlenül.
Szerintetek a reakcióiból esélytelen, ugye?
Szia!
Teljesen megértelek, tudom, mennyire fájhat ez neked. Nekem is volt egy vőlegényem, aki eljegyzett ugyan, de utána veszekedett, bármikor felhoztam az esküvő témát, tehát valahol mélyen tudta, hogy nem akarja, persze már tudom, hogy miért...és nem azért, mert nem szeretett nagyon, de ezt most nem írhatom le.
Ma már férjnél vagyok, a férjem az első pillanattól kezdve szerette volna, hogy elvegyen.
9 év és egy gyerek után azt mondja, nincs itt az ideje???Akkor mégis mikor van??? Sajnos nem fog elvenni kedves kérdező, nagyon sajnálom :( Én a helyedben egyetlen esküvőre sem mennék el vele, jelezvén, hogy ha annyira nem fontos, akkor a másé se legyen az. Továbbá a saját nevemre íratnám a gyereket, amennyiben ez jogilag lehetséges, nem tudom. Ha igen, és megkérdezné, miért , megmondanám, hogy azért drágám, mert még nincs itt az ideje...és ott hagynám faképnél. Na jöhetnek a lepontozások, meg a paraszt hozzászólások. Egyik sem érdekel, én csak a kérdezőnek válaszoltam, és vele éreztem együtt.
Sajnálom, hogy mindenki így látja, nyilván ez az igazság. Köszönöm a rengeteg megértő és őszinte kommentet, így ismeretlenül is!
Nem tudom, hogy mi az oka ennek, de baromi rosszul esik :-(
Mindenkinek
Jó éjszakát kívánok!
Igen. Nálunk is előbb volt baba, mint esküvő, de meg volt beszélve előre, hogy mit mikor szeretnénk, és közösen döntöttünk így.
Nagyon gáznak tartom a párod véleménynyilvánítását. Méghogy nem jött el az ideje. Dehogynem!
És igazad van, a reakciója alapján esélytelen, hogy elvenne bármikor is.
Azt már neked kell tudni, hogy tudsz-e így élni, vagy nem.
Még egyszer köszönöm a sok őszinte választ az utóbbi válaszadóknak is! Sajnos erre nem gondoltam, hiszen úgy voltam vele, vagyunk olyan erős kapcsolatban, hogy ez ne jelentsen ekkora problémát.
Nem érzem az eljegyzést egy akkora hűhónak, de ezek szerint, mégis az.
Az esküvővel várhattunk volna még 2 évet.
Sajnos vele, ezt úgy néz ki nem tapasztalhatom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!