Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar eljegyezni, ha mást szeret? (Kicsit hosszú történet)
A barátommal 6 éve ismerjük egymást és 4 éve vagyunk kapcsolatban. Még középiskolában ismerkedtünk meg.Ő volt a "helyes új fiú", minden lány rástartolt, de mindenkit visszautasított, mert nagyon szerelmes volt még a volt barátnőjébe, akivel azért szakítottak, mert a barátom az ország másik részére költözött.
Eleinte csak nagyon jó barátok voltunk, bár én végig többet éreztem, de nem mertem közeledni hozzá, mert tudtam jól, hogy mást szeret.Aztán egyre ritkábban beszélt a másik lányról, mondta, hogy már nem hívogatják egymást és semmilyen kommunikáció nincs közöttük. Szépen lassan (nagyon lassan, egészen pontosan 2 év alatt) kiszeretett belőle és belem szeretett. Mármint én így gondoltam. De valójában csak pótólni tudtam a lányt. Pár napja kiderült, hogy a hátam mögött 1 éve újra beszél a lánnyal.Ő kereste meg és az elmúlt egy évben 2x is elutazott hozzá (400km távolság).Esküdözik, hogy nem csalt meg, csak beszélgettek és egy panzióban aludt, nem a lánnyal.Ha nem is csalt meg, de hazudott.Nekem mind 2 alkalommal azt mondta, hogy Bécsbe megy a legjobb barátjával.
A legszomorúbb, hogy már kinéztük az eljegyzési gyűrűt és azt hittem minden rendben köztünk.
Mikor lebukott azt mondta, hogy szeret, de már nagyon hiányzott neki a másik lány és muszáj volt látnia, de nem akar elhagyni érte és igaz, hogy sosem fog tudni teljesen túl lépni azon a kapcsolaton, de velem tervezi a jövőjét és még mindig el akar jegyezni.
Fogalmamsincs mi legyen, mert nagyon szeretem, de ha 6 év alatt nem lépett túl rajta félek, hogy sose fog.Nem akarok örökké csak egy pótlék lenni.Most időt kértem Tőle, de úgy érzem ez a 4 év végig hazugság volt és sosem szeretett igazán.Annyira fáj, és a szivem azt mondja, hogy bocsássak meg, de az eszem szerint már semmi értelme.
Melyikre hallgassak?
#1.Köszönöm.Tényleg igaz, sajnos.:(
#2. Csak azért elolvastad a kérdésem, hogy ilyen értelmes választ írj?! Gratulálok.
#3.Neked is köszönöm a választ.
Túl fiatal vagy te még a szamár szerepéhez...
Nem rosszindulatból írom, de ki fog szeretni abból a lányból egyszer, viszont nem te leszel az aki miatt sikerülni fog ez neki. Jönni fog egy vadi új nő aki helyrebillenti őt, te csak azt a szerepet töltöd be, hogy ,,átsegíted" a nehéz időszakon. Ha érted amit írok. Magát is, téged is becsap azzal a gyűrűvel. Keress szépen valakit akinek te kellesz.
Ha elérhető közelségben lenne az a lány, már rohanna is hozzá. Hosszú még az életed, hogy így elpazarold valakire, aki szívesebben lenne mással.
Plusz, tudnál úgy élni, hogy nem tudhatod, igazat mond-e éppen? Ott van-e ahol mondja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!