Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

A párommal nem vagyunk együtt egészen egy éve. Elég gyors ütemben haladt a kapcsolatunk már a megismerkedésünk óta, amivel semmi probléma. Az elejétől kezdve mind a ketten úgy érezzük, hogy egymással szeretnénk leélni az életünket. 4 hónap után várandós lettem, nagyon várjuk a kis jövevényt, szépen be is rendezkedtünk az érkezésére. Viszont szeretném, ha a párom megkérné a kezem. Szóba jött már a házasság, nincs ellenére neki sem. Mindkettőnk családja faggatott már minket az esküvőről, de azt felelte, hogy az anyagiak miatt nem vesz gyűrűt. Nem mondtam neki, mivel nem szeretném kikényszeríteni a lánykérést, de szerintem ez csak kifogás. Volt már egy hosszú kapcsolata, amiben eljegyezték egymást a lánnyal. Lehet ez az oka, hogy nem szánja rá magát?

Pedig nagy álma, hogy élete szerelmét fehér ruhában lássa az oltár elé vonulni. Én lennék nagyon türelmetlen? Mivel jön a baba jó érzés lenne számomra, ha megkérne.

2016. okt. 11. 11:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%
Ne kényszerítsd bele egy eleve kudarcra télt házzasságba. Nem vagytok képesek ( te legalábbis biztosan nem) a legalapabb kommunkikációra sem, ennek nem lesz jó vége.
2016. okt. 11. 18:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Hiába pontoztátok le a 10# válaszolót, az esetek többségében sajnos igy van. Kivéve, ha nagyon fiatalon jöttek össze mint pl mi így tényleg várni kellett egy kicsit hogy ne üres zsebbel kezdjük az életünket. Mondjuk igy hogy már jön a baba, nem várnék, szűk családi körben összeházasodnánk, tartanánk egy vacsit és kész. Persze azt sem ítélem el aki később tart lagzit de én azt már furának érezném.
2016. okt. 12. 08:50
 13/13 anonim ***** válasza:
60%

igen, egy szaros gyűrűre nincs pénze, de a gyereket be kellett vállalni...

úgy kellett volna,hogyha fontos neked a házasság,akkor előbb megházasodni és utána gyereket vállalni. fordítva ritkán működik. kevés pasi kéri meg a barátnője kezét már a gyerek után. ez van.

de nagy eséllyel úgy is szét mentek. nagyon a kapcsolat elején vállaltátok be a gyereket. egy gyerek érkezése még egy stabil házasságot is megvisel, nemhogy egy pár hónapos kapcsolatot.

2016. okt. 18. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!