Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
A párommal nem vagyunk együtt egészen egy éve. Elég gyors ütemben haladt a kapcsolatunk már a megismerkedésünk óta, amivel semmi probléma. Az elejétől kezdve mind a ketten úgy érezzük, hogy egymással szeretnénk leélni az életünket. 4 hónap után várandós lettem, nagyon várjuk a kis jövevényt, szépen be is rendezkedtünk az érkezésére. Viszont szeretném, ha a párom megkérné a kezem. Szóba jött már a házasság, nincs ellenére neki sem. Mindkettőnk családja faggatott már minket az esküvőről, de azt felelte, hogy az anyagiak miatt nem vesz gyűrűt. Nem mondtam neki, mivel nem szeretném kikényszeríteni a lánykérést, de szerintem ez csak kifogás. Volt már egy hosszú kapcsolata, amiben eljegyezték egymást a lánnyal. Lehet ez az oka, hogy nem szánja rá magát?
Pedig nagy álma, hogy élete szerelmét fehér ruhában lássa az oltár elé vonulni. Én lennék nagyon türelmetlen? Mivel jön a baba jó érzés lenne számomra, ha megkérne.
igen, egy szaros gyűrűre nincs pénze, de a gyereket be kellett vállalni...
úgy kellett volna,hogyha fontos neked a házasság,akkor előbb megházasodni és utána gyereket vállalni. fordítva ritkán működik. kevés pasi kéri meg a barátnője kezét már a gyerek után. ez van.
de nagy eséllyel úgy is szét mentek. nagyon a kapcsolat elején vállaltátok be a gyereket. egy gyerek érkezése még egy stabil házasságot is megvisel, nemhogy egy pár hónapos kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!