Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit gondoltok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
A párommal eljegyzést tervezünk. Mi hagyományosan karikagyűrűkkel szeretnénk és köves kísérőgyűrű. És itt a probléma. A barátom azt hitte hogy ő fizeti a karikagyűrűket én meg a köves kísérőgyűrűt. Teljesen kiakadtam hogy hogy lehet ilyen bunkó. Erre mondja hogy ő nem tudta hogy mi a szokás. Most vettük meg a gyűrűket ő fizetett mindent de bennem van a tüske hogy ilyen bunkóságot hogy mondhatott. Szerintetek? Ti hogy reagálnátok?
2016. szept. 24. 19:42
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
58%
O is akarja ezt? Mert mi az h megallapodtok h te koves kiserogyurut kersz es ezt kb koveteled? Nalunk a jeggyuruket felesbe vettuk en neki o nekem vagy ahogy tetszik. Nem varnam el tole h o fizessen (bar utana mar amugy is kozos kasszan voltunk)
2016. szept. 24. 19:44
 2/39 anonim ***** válasza:
22%

MOstani világban ami oké: Mind a ketten beleadtok.

Inkább az a pofátlan amit te csinálsz.

HOl élsz te? Ez már nem a mittomén 19.század.

Követelőzöl mint valami hülye gyerek, részévtem a srácnak.

2016. szept. 24. 19:48
 3/39 A kérdező kommentje:
Hát én még nem hallottam olyat hogy a lány veszi magának a köves eljegyzési gyűrűt. Nem követelés mert mindketten akarunk házasságot. Csak ő ezekkel nem volt tisztában hogy mit ki fizet.
2016. szept. 24. 19:53
 4/39 anonim ***** válasza:
63%
Akkor dobjál bele a karikagyűrűkbe... Óvoda.
2016. szept. 24. 19:57
 5/39 anonim ***** válasza:
71%
Irigylem a problémáidat...
2016. szept. 24. 19:59
 6/39 anonim ***** válasza:
51%
Akkor miert nem hagytad a francba vagy duruzsoltad el neki kevesbe ramenosen? Akkor adjon neked koves gyurut ha o is akar. Nekem a ferjem pl mas kulturabol jon es o sem tudta h megy ez mifelenk ezert meseltem neki neha rola elejtettem dolgokat h ugy erezze magatol jott ra aztan utana olvasott. Igy en is megkaptam ugymond amire vagytam es o is ugy erzi h a kedvemben jarhatott. Mert o is akart hazasodni csak nem tudta pl h felenk szokas a jeggyurut mar eljegyzes alatt is hordani. De ha nem akarta volna akkor sem lett volna semmi en tuti nem akartam volna kk ra hisz ahany hat annyi szokas es a te baratod sem bunkosagbol csinalta hanem mert nem is tudott rola. H hibaztathatod olyanert ami kimaradt az eletebol es sosem hallott rola? Nekem ugy tunik h nem birod elviselni h ezt most nem te iranyitottad mint amugy az egesz kapcsolatot
2016. szept. 24. 19:59
 7/39 A kérdező kommentje:
Szerintem a gyűrűket a férfinak kell. Már megvett mindent csak rossul esett amit mondott hogy a köveset én vegyem
2016. szept. 24. 20:00
 8/39 anonim ***** válasza:
79%
Es? Egyaltalan egyutt vettetek meg a koveset vagy mi? Felenk a ferfi megveszi es meglepi vele a lanyt es veletlenul sem csomagolja hozza a szamlat :D valszeg az volt h neked kellett koves is h mutogathasd a baratnoidnek o meg nem tudta mi funkcioja kulonben alkalom sem lett volna ra h te fizesd...
2016. szept. 24. 20:03
 9/39 A kérdező kommentje:
Ő csak karikagyűrűt akart igen. És csak esküvőt eljegyzést nem. De az milyen már
2016. szept. 24. 20:10
 10/39 anonim ***** válasza:
100%
Szoval kieroszakoltad h vegyen neked egy koves gyurut mert anelkul "milyen mar" es figyelmen kivul hagytad h szerinte meg az eljegyzes "milyen mar" es bar megkaptad amit akartal meg fujsz is ra? Hat figyelj a hazasssag kemeny es ha ilyeneken nem tudtok ugy megegyezni h mindkettotoknek jo legyen akkor nem sok jot josolok. Nagyon fiatal vagy igaz? Ujra kerdezem, h haragudhatsz ra vmi miatt ami szamara ismeretlen volt? Ennyi erovel o is haragudhatna rad h lehuztad egy koves gyuruvel (plusz ha jol ertem a karika gyuruket is o allhatta szoval elment ket havi fizetese) es elegedetlenkedsz. Eljegyezve lenni karikagyuruvel is lehet sot anelkul is a lenyeg amit egymas irant ereztek enm h legyen mit mutogatni. Oszitnen remelem h kamukerdes vagy h 20 eves vagy es meg meggondolod magad mert ha ezen problemazol akkor gondolom az sem fog tetszeni h o pl kiseskuvot szeretne te nagyot akarsz es persze fizesse o...
2016. szept. 24. 20:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!