Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti mit gondoltok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

A barátommal lassan 1 éve vagyunk együtt, kicsivel több mint fél éve költöztünk össze.

5 hónap után megkérte a kezemet, úgymond feltette a nagy kérdést, hogy hozzámennék-e feleségül és én igent mondtam, de akkor még nem kaptam gyűrűt, azt ígérte, hogy amint össze tudja szedni az árát, lesz gyűrű is. De biztosított róla, hogy én vagyok neki a tökéletes, a nagy Ő, és hogy el akar venni feleségül. Azt mondta, kérne tőlem pár hónapot, hogy félre tudjon tenni annyi pénzt, amiből meg tudja venni a gyűrűket és akkor eljegyez rendesen is, hivatalosan.

Idő közben már eltelt kb fél év, de még mindig nem kaptam gyűrűt, viszont karácsony körül szóba jött, hogy jövőre össze szeretne velem házasodni már. Én akkor azt, hogy "jövőre" úgy értettem, hogy 2016-ban, mert hát ez decemberben történt, és az még az előző év.

Pár napja szóba került, hogy akkor pontosan mikor szeretné az esküvőt, és akkor megint azt mondta, hogy majd jövőre. Rákérdeztem, és azt mondta, ő 2017-re gondolt. Gyűrűt azóta se kaptam, de ígérte, hogy idén már kapok azt is. Én hiszek neki, mert látom a szemén, hogy komolyan mondja, de egy ismerősöm szerint ez nagyon komolytalan dolog így, és emiatt azért egy nagyon picit most elbizonytalanodtam.

Szeretnék megkérdezni erről másokat is, mert érdekel, hogy az emberek többsége mit gondol.

Nektek mi a véleményetek erről?

2016. jan. 21. 16:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Bizonytalan a helyzetében a srác, azért igyekszik biztosítani téged szándékai felől. Szerintem is komolyan gondolja, de ront az értékéből ezekkel a huzavonákkal. Ha szereted és tényleg akarod férjedül, ne stresszelj ezeken. Amúgy sem az ismerőseid szemében kell fontos legyen az a gyűrű. Magánvélemény.
2016. jan. 21. 16:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyébként meg, ha közösen dolgoztok rá arra a gyűrűre, értékesebb lesz. Meg persze hamarabb fog menni. A közösen épített jövő alapköve. :-)
2016. jan. 21. 16:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is komolyan gondolja, de ezt legkésőbb 2017-ben megtudod, mert ha nem vesz el akkor, ne menj bele további játékokba...
2016. jan. 21. 20:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan gondolhatja, ilyen dolgokkal nem szoktak viccelődni. Nem mondta volna, ha nem úgy gondolná.
2016. jan. 24. 09:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel mi komolytalan az ismerősöd szerint? Örülj neki, hogy szeret annyira, hogy alig pár hónap után megkérte a kezed és meg akar tartani.
2016. jan. 24. 10:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne parázz ezen, teljesen komolyan gondolja, csak nem egy 10ezer forintos gyűrűvel akarja megkérni a kezed. A 2017 teljesen konkrét, a gyűrű pedig meglesz. :)
2016. jan. 26. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!