Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit gondoltok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
A párommal eljegyzést tervezünk. Mi hagyományosan karikagyűrűkkel szeretnénk és köves kísérőgyűrű. És itt a probléma. A barátom azt hitte hogy ő fizeti a karikagyűrűket én meg a köves kísérőgyűrűt. Teljesen kiakadtam hogy hogy lehet ilyen bunkó. Erre mondja hogy ő nem tudta hogy mi a szokás. Most vettük meg a gyűrűket ő fizetett mindent de bennem van a tüske hogy ilyen bunkóságot hogy mondhatott. Szerintetek? Ti hogy reagálnátok?
2016. szept. 24. 19:42
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Keresztény ő is és magyar szóval nem más kultúráról beszélünk. Utánanézhetett volna.
2016. szept. 24. 20:37
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

A koves gyuru nem kereszteny szokas hanem amerikai

Par evtizede meg nem volt divatban magyarorszagon. Ez neked lehet h tok normalis mert sok filmet nezel de nem ez a hagyomany a vallashoz meg semmi koze. Az en ferjemnek a novere eljegyzes nelkul hazasodott a baratai meg nem voltak hazasok nem is hallott azelott koves gyururol honnan hallott volna? O is azt gondolta h az eljegyzes annyibol all h megegyezunk es kesz. En ezert nem haragudtam ra raadasul eleg Hamar kiderult igy mint emlitettem meseltem neki neha ilyesmi dolgokrol h a noverem kiserogyuruje ilyen vagy olyan se nekem nem tetszik nekem az ezust tetszik stb es akkor visszakerdezett h az mi. Nem raeroltettem. Ezt elegge elszurtad de legalabb most leallnal meg mindig pattogsz pont azert mert tudod h kieroszakoltad. Hat maskor majd okosabb leszel ezen mar csak rontani tudsz. Inkabb figyelj arra h o mit erez irantad mint h felrosz neki olyan dolgokat amikrol nem tehet csak mert igy menobb leszel a baratnoidnel h koves gyurud van. Csak latod semmire nem mesz vele mert nem szivbol jott es ezt te is tudod

2016. szept. 24. 20:42
 23/39 anonim ***** válasza:
83%

Figyi kisanyám: ez nem az USA. Itt nem szokás a köves eljegyzési gyűrű, csak divat.

De ezt ott is, meg itt is úgy csinálják, hogy a férfi veszi (és fizeti) a köveset, és megkéri a nő kezét.

Aztán együtt választják ki és közösen választják ki a jegygyűrűket.

Ettől te még természetesen azt követelsz, amit akarsz, csak ne szegény pasit akard suttyónak beállítani, ha ezzel te se vagy tisztában.

Válni meg hagyományosan 2-4 éven belül szokás.

35/n

2016. szept. 24. 21:01
 24/39 A kérdező kommentje:
A kísérőgyűrű nem amerikából jött nézz utána. És szívből jött csak nem tudta mi a szokás. Amikor elmondtam már semmi baja nem volt ezzel
2016. szept. 24. 21:58
 25/39 anonim ***** válasza:
76%
Jo akkor megis most mi a fene bajod van?? Tipikus aki addig vedekezik mig a sajat kerdeset teszi ertelmetlenne
2016. szept. 24. 21:59
 26/39 A kérdező kommentje:
Az a bajom hogy arra nem vette a fáradtságot hogy utánanézzen és ilyen bunkóságot mond hogy a köveset nekem kellene fizetnem
2016. szept. 24. 22:05
 27/39 anonim ***** válasza:
76%
Jol van fujtass meg vagy ezer indokot leirtunk h miert vagy te a gaz a sztoriban es sajnaljuk a csavodat. Ugy tunik mint aki csak hajtja a maga igazat es oda se figyel h mit mondanak neki pedig hasznat venned ha meggondolnad a tanacsokat, amiket egyebkent te kertel. Az a helyzet, h ebben a sztoriban nem a csavo a bunko hanem te vagy a hisztis, akinek a pohar mindig felig ures es sosem felig teli. Kezd el meglatni a szepet, mert ha mindenben csak a rosszat keresed eleg szomoru eleted lesz
2016. szept. 24. 22:09
 28/39 anonim ***** válasza:
67%

Minek utánanézni? Mindenki úgy csinálja, ahogy akarja.

Anyámnak például nem volt kifejezetten lánykérése, csak apám közölte vele, hogy szeretné ha összeházasodnának. Együtt megvették a karikagyűrűket, felhúzták egymás bal kezére egy családi ebéd keretein belül, aztán az esküvőn azokat húzták át a jobb kezükre.

Én, ha egyszer odajutok, szeretnék kapni egy köves jegygyűrűt, a nagy kérdéssel, aztán szeretnék egy eljegyzési bulit és úgy gondolom, hogy a karikagyűrűket együtt vennénk meg.

2016. szept. 24. 22:14
 29/39 anonim ***** válasza:
75%
Sajnálom a barátodat.
2016. szept. 24. 22:59
 30/39 anonim ***** válasza:
76%
Nem vennélek el...
2016. szept. 24. 23:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!