Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
A párommal eljegyzést tervezünk. Mi hagyományosan karikagyűrűkkel szeretnénk és köves kísérőgyűrű. És itt a probléma. A barátom azt hitte hogy ő fizeti a karikagyűrűket én meg a köves kísérőgyűrűt. Teljesen kiakadtam hogy hogy lehet ilyen bunkó. Erre mondja hogy ő nem tudta hogy mi a szokás. Most vettük meg a gyűrűket ő fizetett mindent de bennem van a tüske hogy ilyen bunkóságot hogy mondhatott. Szerintetek? Ti hogy reagálnátok?2016. szept. 24. 19:42
31/39 anonim válasza:
Nem tudtam végigolvasni, de "milyen már", hogy azt amit kapsz a "szerelmedtol" akivel össze akarsz házasodni ocsarolod?
Nagyon el vagy varázsolva... Vagyis talán én vagyok elvarázsolva, mert ez most teljesen átlagos hozzáállás, amit te produkálsz és hisztizel itt a gyűrűk miatt. :)) Szerinem mindegy, hogy ki mit engedhet meg magának, mert ha a párom, akit szeretek egy műanyag karikával kéri meg a kezem akkor is boldog leszek, mert tőle kaptam és nem az a lényeg, hogy mit adott hanem az, hogy mi van mögötte.
32/39 A kérdező kommentje:
Jó rendben. Valahol igazatok van. És örülnöm kéne hogy van egy párom aki szeret csak ezt bunkóságnak gondoltam de meggyőztetek. Végülis nem szándékosan csinálta azt hitte az a szokás hogy a karikagyűrűt ő fizeti a köveset meg a lány. Amikor mondtam neki bocsánatot kért és szó nélkül megvette. Nem kikönyörgés volt. De az egy hosszabb sztori hogy miért tudtam előre az eljegyzésről és nem meglepi volt. Mindegy.
2016. szept. 25. 00:04
33/39 anonim válasza:
Lehet, hogy az a szokás, hogy a köves gyűrűt a pasi veszi, de az is ugyanúgy szokás, hogy a karikagyűrűt meg felesben veszi a pár. Ilyen alapon te is ugyanúgy bunkó vagy, mint a párod...
35/39 anonim válasza:
Tu is aztán elég képmutató népség vagytok. Múltkor a csajt szétsavaztátok, mert a pasija azt akarta, hogy szálljon be a gyűrű árába...Most meg... Kérdező ti meg ne házasodjátok össze. Mindketten idióták vagytok.
36/39 anonim válasza:
#35 Ott is ugyanúgy a köves kísérőgyűrűről volt szó, és ott is az hangzott el, hogy a kísérőgyűrűt a férfi szokta venni. Nem látom, mi a problémád.
37/39 anonim válasza:
36# Nem tudsz olvasni? Itt oltják a kérdezőt, hogy van pofája elvárni, hogy a pasi fizesse a köves gyűrűt.
38/39 anonim válasza:
#37 Tudok olvasni. Azért oltják a kérdezőt, mert van pofája elvárni, hogy a férfi fizessen _mindent_. Van különbség.
39/39 anonim válasza:
Nem látom a kapcsolatotok jövőjét így....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!