Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit gondoltok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
A párommal eljegyzést tervezünk. Mi hagyományosan karikagyűrűkkel szeretnénk és köves kísérőgyűrű. És itt a probléma. A barátom azt hitte hogy ő fizeti a karikagyűrűket én meg a köves kísérőgyűrűt. Teljesen kiakadtam hogy hogy lehet ilyen bunkó. Erre mondja hogy ő nem tudta hogy mi a szokás. Most vettük meg a gyűrűket ő fizetett mindent de bennem van a tüske hogy ilyen bunkóságot hogy mondhatott. Szerintetek? Ti hogy reagálnátok?
2016. szept. 24. 19:42
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Ő sokkal jobban keres mint én. 25 éves vagyok ő 32.
2016. szept. 24. 20:18
 12/39 anonim ***** válasza:
80%

Akkor örülj neki inkább hogy a kérésedre vált.

Nekem egy nagyon haszontalan nő nem kéne, tiszteletem az uradnak!

2016. szept. 24. 20:19
 13/39 anonim ***** válasza:
vett*
2016. szept. 24. 20:20
 14/39 anonim ***** válasza:
90%

El tudom kepzelni a jelenetet:

-vegyel eeeel

-jo

-de jegyezz el

-jo holnap megvesszuk a karika gyuruket

-nem jo te fizesd az egeszet

-oke csak hagyjal mar

-de nekem kisero gyuru is kell

-akkor vegyel magadnak

-kocsog, megyek kiirom a gyikre

- jol van veszek kulonben nem elsz este szex

-akkor is kiirom

2016. szept. 24. 20:23
 15/39 A kérdező kommentje:
Nem így volt nem erőszakoltam ki hogy vegyen el.
2016. szept. 24. 20:25
 16/39 A kérdező kommentje:
Amúgy nem kell sajnálni nem erőltette meg magát csak egy kis 20ezres cirkónia köveset kaptam
2016. szept. 24. 20:27
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

Szerintünk itt GYIK-n, te vagy a pofátlan bunkó, nem az Urad.

"Amúgy nem kell sajnálni nem erőltette meg magát csak egy kis 20ezres cirkónia köveset kaptam"

De még neked áll feljebb.

Szörnyű egy ember lehetsz.. Már elnézést.

2016. szept. 24. 20:28
 18/39 anonim ***** válasza:
70%
Akkor h sikerult egyaltalan a koves gyuru ararol beszelni? Mert ha megvette volna ahogy hagyomanyosan szokas akkor nem kellett volna kovetelned. O nem vett mert nem akart de te nem hagytad h de vegyen meg. Kozben annak az a lenyege, h a ferfi meglepetesbol vesz a nonek. Mi is megbeszeltuk h meghazasodunk egyutt kineztunk a karika gyuruket megis utana meglepett egy koves gyuruvel. En tuti nem mondtam volna h kell nekem h aztan azt mondja ra mint a te pasid h akkor fizesd magadnak
2016. szept. 24. 20:28
 19/39 A kérdező kommentje:
Nem követeltem csak megenlítettem mert nem tudta hogy van ez
2016. szept. 24. 20:32
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most vegulis haragszol ra amiert vmit nem tudott? Talan o tehet rola? Gondolkodj mar milyen igazsagtalan vagy! Forditott esetben neked h esne? Ha szakitana veled mert nem koszontotted fel hanukakor kozben nem is mondta soha h unnepli?
2016. szept. 24. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!