Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a történetről? Nem kitalált
30éves pasi és egy 24 éves lány kapcsolata. 2év együtt járás után a srác megkéri a lány kezét mondván Ő élete szerelme....a lány időt kér és azt mondja hogy még várjanak egy kicsit. A srác a történtek után elhidegül a lánytól és szakítás lesz a vége. A lány ezen rendesen kiakad....mondván nem mondott nemet csak időt kért, hogy átgondolja.
Eltelik majd 5 év amíg nem találkoznak, majd újra egymásra találnak és most már össze is költöznek. 1év után a lány felhozza az eljegyzés ötletét és közli a sráccal hogy most már készen áll az esküvőre, mire a srác közli vele, hogy még egyszer nem csinál hülyét magából....még meggondolja a dolgot.
A nő helyében elfogadtam volna a gyűrűt 2 év után, utána még mindig lehet várni a házassággal 2-3 évet vagy amennyi jól esik, senki nem kötelez rá, hogy következő hónapban oltár elé álljatok. Manapság egyébként amúgy is egyre gyakoribb, hogy több idő telik el a kettő között, a megismerkedés és az eljegyzés között sokszor kevesebb idő telik el, mint az eljegyzés és a házasság között...
Én a pasi meg teljesen jól áll hozzá, én se akarnám megkérni a nő kezét még egy pár évig... :)
Érthető. Aki egyszer megégeti a kezét,az utána nem fog a tűzbe nyúlni mégegyszer.
És ez az idő kérés...
Ha közben eltelt annyi idő,hogy elhidegüljön és szakítsanak,akkor nem napok voltak.
"még egyszer nem csinál hülyét magából"
Akkor az minek számít szerinte, hogy összejött újra ezzel a nővel?
Ha jól tudom kb 1 hónapot voltak még együtt mikor a srác bejelentette, hogy részéről vége.
Mi van akkor ha a srác soha nem kéri meg a lány kezét ezek után? Elvégre ez a férfi kiváltsága.
minek jöttek újra össze?
régen nem laktok együtt? mert akkor tök érthető a lány akkori válasza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!