Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kitalált karakterekbe való...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fineline kérdése:

Kitalált karakterekbe való beleszerelmesedés. Kit érint ez a jelenség és milyen mértékben?

Figyelt kérdés

2015. máj. 22. 07:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindenkit. Amikor álmai hercegéről/nőjéről ábrándozik az ember, akkor erről van szó.
2015. máj. 22. 07:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen. Előfordul. Csak sűrün kell gondolni, mesélni róla, a végén magad is elhiszed.

Milyen mértékig?

Valósnak éled meg!

Szerelmes lehetsz bele! Másra mire gondolsz esetleg?

2015. máj. 22. 07:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Te magad találod ki a karaktert, vagy valami anime karakter?
2015. máj. 22. 08:53
 4/7 Kurtz Bickle ***** válasza:
Az INTJ-ket. :'D
2015. máj. 22. 11:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen én is ezt szoktam csinálni. Adott egy férfi, aki tetszik, alig ismerem, megálmodom, hogy milyen lehet (de persze nem olyan), és már szerelmes is vagyok, mint az atom. 27N
2015. máj. 22. 12:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Tök mindegy, mert egyéni dolgok ezek, de támpont képpen: film, könyv, anime, stb., a kérdésem elsősorban ezekre irányul.
2015. máj. 22. 23:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha úgy nézed egy valódi embernek sem ismered meg az igazi valóját soha, legfeljebb csak elég jól megközelíted, mindig csak egy kép lesz róla a fejedben. Mindkét esetben egy kitalált képbe zúgsz bele, legfeljebb a valós esetben a kép alapja valóban valós.
2015. máj. 23. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!