Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fineline kérdése:
Kitalált karakterekbe való beleszerelmesedés. Kit érint ez a jelenség és milyen mértékben?
Figyelt kérdés
2015. máj. 22. 07:45
1/7 anonim válasza:
Mindenkit. Amikor álmai hercegéről/nőjéről ábrándozik az ember, akkor erről van szó.
2/7 anonim válasza:
Igen. Előfordul. Csak sűrün kell gondolni, mesélni róla, a végén magad is elhiszed.
Milyen mértékig?
Valósnak éled meg!
Szerelmes lehetsz bele! Másra mire gondolsz esetleg?
3/7 anonim válasza:
Te magad találod ki a karaktert, vagy valami anime karakter?
5/7 anonim válasza:
Tulajdonképpen én is ezt szoktam csinálni. Adott egy férfi, aki tetszik, alig ismerem, megálmodom, hogy milyen lehet (de persze nem olyan), és már szerelmes is vagyok, mint az atom. 27N
6/7 A kérdező kommentje:
Tök mindegy, mert egyéni dolgok ezek, de támpont képpen: film, könyv, anime, stb., a kérdésem elsősorban ezekre irányul.
2015. máj. 22. 23:27
7/7 anonim válasza:
Ha úgy nézed egy valódi embernek sem ismered meg az igazi valóját soha, legfeljebb csak elég jól megközelíted, mindig csak egy kép lesz róla a fejedben. Mindkét esetben egy kitalált képbe zúgsz bele, legfeljebb a valós esetben a kép alapja valóban valós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!