Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a történetről? Nem kitalált
30éves pasi és egy 24 éves lány kapcsolata. 2év együtt járás után a srác megkéri a lány kezét mondván Ő élete szerelme....a lány időt kér és azt mondja hogy még várjanak egy kicsit. A srác a történtek után elhidegül a lánytól és szakítás lesz a vége. A lány ezen rendesen kiakad....mondván nem mondott nemet csak időt kért, hogy átgondolja.
Eltelik majd 5 év amíg nem találkoznak, majd újra egymásra találnak és most már össze is költöznek. 1év után a lány felhozza az eljegyzés ötletét és közli a sráccal hogy most már készen áll az esküvőre, mire a srác közli vele, hogy még egyszer nem csinál hülyét magából....még meggondolja a dolgot.
juj te vagy a pasi :)
de BE VAN HISZTIZVE a pasi, "még egyszer nem csinál hülyét magából". el akart venni vkit, akivel egy percet nem lakott együtt és OÁ hiszti
Na 12-es is faxán mondja a szerinte frankót...
Szerintem pedig nem a pasi hisztizik! Egyszerűen csak szerelmesek voltak egymásba, a pasi kifejezte ezt, erre kap egy visszautasíást. Igen, az "időt kérek még" egy kib@s.zott visszautasítás. Lányok, tudom hogy szeretitek azt hinni hogy vagytok Ti, és mindenki más. De azért vannak következményei annak, amit tesztek! Ennyi. Mivel továbbra is szerette/szereti persze hogy újra összejönnek, de teljesen érthető hogy rögtön nem akarja megkérni újra, én se tenném!
anno megkért egy még tanuló (nem dolgozó?) lányt, akivel együtt se lakott.
most már együtt élnek, gondolom a lány lediplomázott, dolgozik, most lenne ésszerű egy eljegyzés.
bezzeg ha igent mondott volna, akkor mire fel? nem dolgozik, tanul pasi pénzére hajt
Egyik sem vagyok......de nagyon közeli barátom a srác és a lány is. Sokan összekeverik itt az esküvőt az eljegyzéssel. Ez egy gesztus ami egy szándékot fejez ki, hogy komolyan tervezel a másik féllel és nem csak dobálózol a szavakkal.
Amikor először megkérte a lány kezét a srác akkor még nem volt lakása, de rá pár hónapra már lett.Nem véletlenül kérte meg a lánykezét, közös élete tervezett vele már akkor is!!!!
Akkor számít számít szándéknak,ha 1éven belül megvan az esküvő,de a dátumot,hónapot is szóbahozzák az eljegyzés után pár nappal :)
Gesztusnak elég a vörös rózsa is.
"Ez egy abszolút őszintétlen kapcsolat volt!!!!"
Helyesbíteném ezt az előző válaszolót: még mindig az.
És ebből szerintem soha nem lesz boldog kapcsolat, mert mindkét fél a maga sérelmeit gyűjtögeti.
Az igazság az, hogy nagyon jó a kapcsolatuk mindaddig amíg a lány szóba nem hozza az esküvőt, mert akkor elszabadulnak az indulatok. Nekem az a véleményem, hogy a lány túl fiatal volt ahhoz, hogy elkötelezze magát, nem számított a leánykérésre és megijedt, nem volt túl sok kapcsolata korábban, félt elveszteni a függetlenségét, nem merte ezt elmondani a srácnak aki akkor mindent feltett egy lapra.
Szerintem ha lesz esküvő akkor sem mostanában lesz....
"nagyon jó a kapcsolatuk mindaddig amíg a lány szóba nem hozza az esküvőt"
Ja, a felszínen nagyon jó, de valójában ami az alap lenne, a közös célok és vágyak, na az nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!