Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a történetről? Nem kitalált

Figyelt kérdés

30éves pasi és egy 24 éves lány kapcsolata. 2év együtt járás után a srác megkéri a lány kezét mondván Ő élete szerelme....a lány időt kér és azt mondja hogy még várjanak egy kicsit. A srác a történtek után elhidegül a lánytól és szakítás lesz a vége. A lány ezen rendesen kiakad....mondván nem mondott nemet csak időt kért, hogy átgondolja.

Eltelik majd 5 év amíg nem találkoznak, majd újra egymásra találnak és most már össze is költöznek. 1év után a lány felhozza az eljegyzés ötletét és közli a sráccal hogy most már készen áll az esküvőre, mire a srác közli vele, hogy még egyszer nem csinál hülyét magából....még meggondolja a dolgot.

2016. jan. 18. 09:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Te amúgy melyik fél vagy? Vagy csak a bokorból leskelődsz? Figyeled őket?
2016. jan. 18. 10:26
 12/26 anonim ***** válasza:
65%

juj te vagy a pasi :)

de BE VAN HISZTIZVE a pasi, "még egyszer nem csinál hülyét magából". el akart venni vkit, akivel egy percet nem lakott együtt és OÁ hiszti

2016. jan. 18. 10:32
 13/26 anonim ***** válasza:
64%

Na 12-es is faxán mondja a szerinte frankót...

Szerintem pedig nem a pasi hisztizik! Egyszerűen csak szerelmesek voltak egymásba, a pasi kifejezte ezt, erre kap egy visszautasíást. Igen, az "időt kérek még" egy kib@s.zott visszautasítás. Lányok, tudom hogy szeretitek azt hinni hogy vagytok Ti, és mindenki más. De azért vannak következményei annak, amit tesztek! Ennyi. Mivel továbbra is szerette/szereti persze hogy újra összejönnek, de teljesen érthető hogy rögtön nem akarja megkérni újra, én se tenném!

2016. jan. 18. 11:44
 14/26 anonim ***** válasza:
76%

anno megkért egy még tanuló (nem dolgozó?) lányt, akivel együtt se lakott.

most már együtt élnek, gondolom a lány lediplomázott, dolgozik, most lenne ésszerű egy eljegyzés.

bezzeg ha igent mondott volna, akkor mire fel? nem dolgozik, tanul pasi pénzére hajt

2016. jan. 18. 11:57
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Bezzeg ha a nő szeretne házasságot, de a pasi úgymond nem érzi rá lésznek magát, a nő várjon évekig, nehogy sürgesse meg kihisztizze az eljegyzést. Hány ilyen véleményt olvastam már itt!
2016. jan. 18. 14:25
 16/26 A kérdező kommentje:

Egyik sem vagyok......de nagyon közeli barátom a srác és a lány is. Sokan összekeverik itt az esküvőt az eljegyzéssel. Ez egy gesztus ami egy szándékot fejez ki, hogy komolyan tervezel a másik féllel és nem csak dobálózol a szavakkal.

Amikor először megkérte a lány kezét a srác akkor még nem volt lakása, de rá pár hónapra már lett.Nem véletlenül kérte meg a lánykezét, közös élete tervezett vele már akkor is!!!!

2016. jan. 19. 01:38
 17/26 anonim ***** válasza:

Akkor számít számít szándéknak,ha 1éven belül megvan az esküvő,de a dátumot,hónapot is szóbahozzák az eljegyzés után pár nappal :)

Gesztusnak elég a vörös rózsa is.

2016. jan. 19. 10:18
 18/26 anonim ***** válasza:

"Ez egy abszolút őszintétlen kapcsolat volt!!!!"

Helyesbíteném ezt az előző válaszolót: még mindig az.

És ebből szerintem soha nem lesz boldog kapcsolat, mert mindkét fél a maga sérelmeit gyűjtögeti.

2016. jan. 19. 14:19
 19/26 A kérdező kommentje:

Az igazság az, hogy nagyon jó a kapcsolatuk mindaddig amíg a lány szóba nem hozza az esküvőt, mert akkor elszabadulnak az indulatok. Nekem az a véleményem, hogy a lány túl fiatal volt ahhoz, hogy elkötelezze magát, nem számított a leánykérésre és megijedt, nem volt túl sok kapcsolata korábban, félt elveszteni a függetlenségét, nem merte ezt elmondani a srácnak aki akkor mindent feltett egy lapra.

Szerintem ha lesz esküvő akkor sem mostanában lesz....

2016. jan. 19. 14:33
 20/26 anonim ***** válasza:

"nagyon jó a kapcsolatuk mindaddig amíg a lány szóba nem hozza az esküvőt"

Ja, a felszínen nagyon jó, de valójában ami az alap lenne, a közös célok és vágyak, na az nincs.

2016. jan. 19. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!