Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a történetről? Nem kitalált
30éves pasi és egy 24 éves lány kapcsolata. 2év együtt járás után a srác megkéri a lány kezét mondván Ő élete szerelme....a lány időt kér és azt mondja hogy még várjanak egy kicsit. A srác a történtek után elhidegül a lánytól és szakítás lesz a vége. A lány ezen rendesen kiakad....mondván nem mondott nemet csak időt kért, hogy átgondolja.
Eltelik majd 5 év amíg nem találkoznak, majd újra egymásra találnak és most már össze is költöznek. 1év után a lány felhozza az eljegyzés ötletét és közli a sráccal hogy most már készen áll az esküvőre, mire a srác közli vele, hogy még egyszer nem csinál hülyét magából....még meggondolja a dolgot.
Szerinted ilyen esetben lehet mindent ott folytatni ahol abbahagytátok évekkel ezelőtt? Szerintem nem......
A vonzalom kölcsönös, de ez csak az alap, még kell más is.
A nő kitette az indexet, a pasi meg majd ráharap, amikor ráharap. Ha egyszer el akarta venni és most már tudja h a nő is ezt akarja, gondolom el fogja venni.
Viszont lehet a poént sem akarja lelőni egy "rendes" lánykérést szervez. Majd.
"Szerinted ilyen esetben lehet mindent ott folytatni ahol abbahagytátok évekkel ezelőtt? Szerintem nem..."
Szerintem sem. Szerintem egyáltalán nincs értelme ezt folytatni.
Na erről a témáról nagyon jó előadást tartott Dr.Csernus Imre az Ellentétek vonzásában című produkciójával.
Nagyjából ő is ezt mondaná erre,hogy hiszti,és hogy ők ketten valójában még nem nőttek föl emberileg arra,hogy "felnőtt embernek" kijáró szerelmük legyen. Arra meg kell éredni,azt ki kell érdemelni, csak valóban felnőtt embernek jár a valódi szerelem. Addig meg csak játszmázás van, egymásnak és önmagunknak hazudozás, no meg a hiszti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!