Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi a véleményetek erről? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? Nem hat komolytalannak így az esküvő?

Figyelt kérdés

8 éves kapcsolat esetében, amiből 3-4 év együttélés (A nő 27 éves, a férfi 30).

Mi jut eszetekbe, milyen benyomást kelt bennetek egy ilyen kapcsolat? Nem megmosolyogtató, hogy 8 év kellett ehhez, és 3-4 év élettársakként való élés?

2016. jan. 3. 17:32
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Én azt gondolnám, ha ennyi év után házasodnak, akkor tényleg átgondolták, és nem csak azért házasodnak, mert elvette az eszüket a rózsaszín köd és max 2-3 év után úgyis elválnak.
2016. jan. 3. 17:36
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmi különös nem jut eszembe és nem megmosolyogtató. Benyomást az tudna kelteni,ha bármilyen info lenne a kérdésben a kapcsolatukrol is.
2016. jan. 3. 17:37
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért hatna komolytalannak?
2016. jan. 3. 17:38
 4/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, ezt jó olvasni. Sajnos már eléggé frusztrált vagyok...Több, mint 5 éve vagyunk együtt, 1 éve együtt élünk, és még nem jegyzett el. Az én olvasatomban az eljegyzés egy szándéknyilatkozat, hogy a férfi kijelenti, hogy megtalálta bennem az igazit és már csak velem akar lenni, komolyan gondolja velem. Csitri sem vagyok már, a barátom főleg nem. Nálam ez egy érzelmi alapon, szerelemből, szeretetből megtett lépés, amit egy férfi akkor tesz meg, amikor tudja, hogy valamikor a jövőben ezt a nőt akarja feleségül venni. Ezt tudja is a párom, hogy én ezt így gondolom, és hogy már nagyon bánt, hogy nem történt meg, de mégsem teszi. Nem volt ebből köztünk veszekedés, nyugodtan beszéltünk erről, ő még várni akar, hogy több pénz legyen (most is van stabil állásunk, nem rossz a fizetésünk, és én nem akarok nagy puccparádét, az is elég lenne, ha eljegyzés után valamikor elvinne a templomba vagy az anyakönyvvezetőhöz, és két tanúval aláírnánk, "bulit" meg megtartanánk akkor, amikor összegyűlik annyi pénz, amennyi a barátom fejében kell ehhez a dologhoz). A mi esetünkben egyszerűen már nincs mire várni...
2016. jan. 3. 17:43
 5/21 A kérdező kommentje:
Ráadásul duruzsolnak a fülembe, hogy az ilyen esetekben mindig az van, hogy egy férfi az egyik nővel 6-7-8 évig vár, el se jegyzi, majd talál egy másik nőt azt meg elveszi egy év után. A mi kapcsolatunkkal egyébként rendben van majdnem minden, biztosít a párom a szeretete és a hűsége felől, már minden olyan, mintha házasok lennénk, de így akkor is úgy érzem, hogy csak lebegünk a levegőben.
2016. jan. 3. 17:47
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi pont ugyanígy voltunk, és senki egy rossz szót sem szólt, ekkora sikerült összeszedni a pénzt az esküvőre, ezért tartottuk akkor amikor.. :) Szerintem teljesen normális ez így.
2016. jan. 3. 17:47
 7/21 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ezt írjátok...Nem tűnik akkor tesze-toszának, bénának az egész? Ha 8 év kapcsolat és ráadásul több év együttélés kell ahhoz, hogy egy férfi el tudja dönteni, hogy akarja-e a nőt vagy nem?
2016. jan. 3. 17:50
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tűnik annak, mondjuk nekünk 5 év együttjárás után volt az eljegyzés, és 3 évvel később az esküvő, én is 27 vagyok, ő pedig 30, senki nem szólt be semmire..:) Nyugi jó lesz minden
2016. jan. 3. 17:50
 9/21 anonim ***** válasza:
Ha ennyi ideje Veled van, akkor akar, főleg,ha még hisztizel is az eljegyzés miatt. Nem a külsőség, papír számít.
2016. jan. 3. 17:53
 10/21 anonim ***** válasza:
78%

A kiegészítéseddel viszont már komolytalan az egész. Azt hittem, közös döntés, hogy 8 év után házasodtok. Ezek szerint nem. A párod mit képzel magáról, hogy meddig vársz rá? Aztán ha netán valamikor (igen kétséges az írtak alapján) megkéri a kezed, akkor meg úgy csinál, mintha valami hatalmas kegyet gyakorolna, csakis azért, mert rágod a fülét. Inkább érezze magát ő is megtisztelve, hogy összeházasodnál vele.

Én is ismerek nem egy olyan esetet, amikor 6-8 év együtt járás után sem volt semmi, majd másik partnerrel 1-2 éven belül házasság.

A párod NEM AKAR házasodni veled, a többi csak süket rizsa.

2016. jan. 3. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!