Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? Nem hat komolytalannak így az esküvő?
8 éves kapcsolat esetében, amiből 3-4 év együttélés (A nő 27 éves, a férfi 30).
Mi jut eszetekbe, milyen benyomást kelt bennetek egy ilyen kapcsolat? Nem megmosolyogtató, hogy 8 év kellett ehhez, és 3-4 év élettársakként való élés?
Mi 8 év és 3 év együttélés után házasodtunk. Már rég tudtuk, hogy együtt akarunk élni, megöregedni és a házassági szándék már 18 évesen is eszébe jutott a férjemnek.
Megvártuk míg önállóak lettünk a utána házasodtunk (egyetem, munkahely stb).
Aki szerint ez vicces vagy komolytalan, tehet egy szívességet.
Egyébként meg senkinek semmi köze.
(Most olvastam a hozzáfűzött kommentedet... így már nehezebb a dolog, és kevésbé egyszerű. Ha jól értem olyan 6 éve vagytok együtt, és eddig még nem jutott eszébe a párodnak megkérni a kezed? Így már más a gyermek fekvése. Ez esetben, megkérdezném én is tőle (persze ha fontos a házasság számodra) hogy mégis mennyi időre van még szüksége :-S).
Ha mindketten akarnátok és valami miatt húzódott volna el az idő nem lenne gond. De így?! Kezd kilátszani a lóláb.
előző voltam 25-N
ha 2-3 év múlva házasodnának, akkor élnének együtt 3-4 évet.
Feltételezésként írta a kérdező, akárcsak a házasságot.
Szerintem az meg végképp hülyeség, hogy ennyi idő kell összegyűjteni a pénzt.
Nekem az lenne a fontosabb, hogy a másik mihamarabb feleségül vegyen, ha két tanúval kosztümben megyek az anyakönyvvezető elé, akkor is, ha már érzelmileg úgy érzem, itt az ideje.
De lehet, hogy az a férfi másképp gondolkodik a házasságról, vagy nem is fontos neki. Akkor meg az a kérdés, hogy tudtok-e mindkettőtök számára elfogadható kompromisszumhoz jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!