Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi a véleményetek erről? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? Nem hat komolytalannak így az esküvő?

Figyelt kérdés

8 éves kapcsolat esetében, amiből 3-4 év együttélés (A nő 27 éves, a férfi 30).

Mi jut eszetekbe, milyen benyomást kelt bennetek egy ilyen kapcsolat? Nem megmosolyogtató, hogy 8 év kellett ehhez, és 3-4 év élettársakként való élés?

2016. jan. 3. 17:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Az én olvasatomban az eljegyzés nem szándéknyilatkozat, hogy komolyan gondolja velem, hanem nyilatkozat, hogy el akar venni 1-1,5 év múlva. Az esküvő évét mi már megbeszéltük..megkérni még nem kért meg..egyszer majd az is meglesz, de nem aggódok miatta.
2016. jan. 3. 23:10
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi 8 év és 3 év együttélés után házasodtunk. Már rég tudtuk, hogy együtt akarunk élni, megöregedni és a házassági szándék már 18 évesen is eszébe jutott a férjemnek.

Megvártuk míg önállóak lettünk a utána házasodtunk (egyetem, munkahely stb).

Aki szerint ez vicces vagy komolytalan, tehet egy szívességet.

Egyébként meg senkinek semmi köze.

2016. jan. 4. 07:42
 13/21 anonim ***** válasza:
59%

(Most olvastam a hozzáfűzött kommentedet... így már nehezebb a dolog, és kevésbé egyszerű. Ha jól értem olyan 6 éve vagytok együtt, és eddig még nem jutott eszébe a párodnak megkérni a kezed? Így már más a gyermek fekvése. Ez esetben, megkérdezném én is tőle (persze ha fontos a házasság számodra) hogy mégis mennyi időre van még szüksége :-S).

Ha mindketten akarnátok és valami miatt húzódott volna el az idő nem lenne gond. De így?! Kezd kilátszani a lóláb.

előző voltam 25-N

2016. jan. 4. 07:46
 14/21 anonim ***** válasza:
Csak egy éve éltek együtt, szerintem ez még nem vészesen hosszú idő. De a párodat kéne megkérdezni hogy akar-e házasodni, sőt 5 évvel ezelőtt meg kellett volna... :)
2016. jan. 4. 16:34
 15/21 anonim ***** válasza:
A kérdés szerint 3-4 éve élnek együtt.
2016. jan. 4. 16:58
 16/21 anonim ***** válasza:
De a 4-es komment szerint nem.
2016. jan. 4. 17:05
 17/21 anonim ***** válasza:

ha 2-3 év múlva házasodnának, akkor élnének együtt 3-4 évet.

Feltételezésként írta a kérdező, akárcsak a házasságot.

2016. jan. 5. 08:57
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Épp ellenkezőleg. 19 éves volt a lány, mikor összejöttek, a srác 22. Azért ez nem ugyanaz, mintha 30 évesen jöttek volna össze. Az jut inkább eszembe róla, hogy valószínűleg jól átgondoltak mindent, hagytak időt arra, hogy megismerjék egymást, valószínűleg elvégeztek közben egy egyetemet, dolgoznak mindketten és a saját lábukon állnak, saját pénzből fizetik az esküvőt, stb. Valószínűleg már 1-2 válságon is túl van a kapcsolatuk, mégis együttmaradtak. Szerintem hosszú, boldog házasság vár rájuk.
2016. jan. 5. 20:48
 19/21 anonim ***** válasza:
48%
Aki szereti a párját, és vele akar lenni, nem kell 8 év ahhoz, hogy ezt eldöntse. Ha erről valaki megkérdezi a véleményem, elmondom, de amúgy hidegen hagy. Mindenkinek a magánügye. Én azt gondolnám, hogy senkivel nem lennék 8 évig házasság nélkül. Nekem ez olyan mintha a párom várt volna, hátha idő közben talál nálam jobbat, aztán mivel nem talált, mégis engem akar elvenni. Én így érezném. Nem is tartott ennyi ideig míg összeházasodtunk. Az esküvő pedig nem drága, csak a puccparádé, ami körülötte van. Akinek pedig ez a fontos, az nem is akarja igazán, hogy házas legyen, csak a bulit.
2016. jan. 6. 18:08
 20/21 anonim ***** válasza:

Szerintem az meg végképp hülyeség, hogy ennyi idő kell összegyűjteni a pénzt.

Nekem az lenne a fontosabb, hogy a másik mihamarabb feleségül vegyen, ha két tanúval kosztümben megyek az anyakönyvvezető elé, akkor is, ha már érzelmileg úgy érzem, itt az ideje.

De lehet, hogy az a férfi másképp gondolkodik a házasságról, vagy nem is fontos neki. Akkor meg az a kérdés, hogy tudtok-e mindkettőtök számára elfogadható kompromisszumhoz jutni.

2016. jan. 21. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!