Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korai lenne megkérnem a baratnom kezet? 4 éve vagyunk egyutt. En 20 eves vagyok a barátnőm pedig 19.
Figyelt kérdés
2016. jún. 16. 02:17
21/24 anonim válasza:
Kedves fiatal. Én, pont annyi voltam mint te most. A különbség 18 hónap volt közöttünk, a nagy "Ő" javára. Most (nem kevés) 52 éves házasok vagyunk. De akkor amikor összeházasodtunk nem volt még két éves sem az ismeretségünk. Nos, ez nem tanács. Csak arra mondom, hogy úgy is majd akkor ismeritek meg egymást amikor már eggyüt éltek. (Persze mindíg vannak az embernek jóakarói. Így volt nekem is, (lányok) akik utólag hol közvetlenűl, hol közvetve tudomásomra hozták, hogy ŐK milyen szerelmesek voltak belém! Hát e szerint gondold meg, hogy mit teszel, nehogy később tudd meg, hogy mekkora esélyt hagytál ki. Persze, minden lányt nem lehet megkérni, mert még azt mondanák rád, hogy egy házasság szédelgő vagy. Azért jó lenne tudni, hogy mi lesz a vég kifejlet!)
23/24 anonim válasza:
mi a csöcsnek?
írod,hogy még tanultok, nincs önálló fizetésetek.akkor 1-2 éven belül nem tudnátok összeházasodni. nem baj,de akkor meg nincs értelme az eljegyzésnek. akkor van értelme,hogyha utána el tudjátok kezdeni szervezni az esküvőt.
ti még nem, jó pár évig. az meg eléggé komolytalan,hogy 3-4-5 évig jegyben jártok.
tudatosítsd inkább a barátnőddel,hogy te komolyan gondolod és ha végeztek a sulival el fogod venni. ez is elég nagy gesztus szerintem. de megkérni még ne kérd meg szerintem. tényleg nagyon komolytalan így.
24/24 anonim válasza:
minek kéred meg? mármint ha szeretitek egymást úgy is együtt maradtok, és akkor ráérsz, ha meg szeretitek egymást de megingatható a kapcsolat, pl egyetem új ismeretség, teljesen új baráti kör, új 'világ' akkor meg csak felesleges fájdalommal jár. am erről vele is beszélj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!