Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai lenne ha megkérném a kezét?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel 5 éve vagyunk együtt.Tudom,hogy hihetetlen,de tényleg 5éve vagyunk együtt.
Nagyon jó a kapcsolatunk,szeretjük egymást és a többi.Én úgy döntöttem,hogy kettesben megszeretném kérni a kezét. Szerintetek korai lenne?
A barátnőd még gyerek volt mikor összejöttetek, és még most is az, várj még 1-2 évet.
2011. júl. 6. 21:13
3/15 anonim válasza:
Nem, de ha lesz esze visszautasít.
2011. júl. 6. 21:15
4/15 anonim válasza:
inkább várj még pár évet,jol mondják itt az előzőek.Rengeteg házasság megy tönkre,mert fiatalon házasodtak és nem élték ki magukat.Várd meg a biztosat,az az egy-két év ha tényleg szeretitek egymást,nem fog jelenteni semmit.
2011. júl. 6. 21:26
5/15 anonim válasza:
Ha a baràtnõja gyerek, akkor a kérdezõ is az. Nem tartom korainak, ha õ is tiszta szivvel szeret. Megkéred, ha igent mond,akkor örûljetek mind2-en. Hiszen biztosan szeret, ha màr ennyi ideig veled maradt.
2011. júl. 6. 21:26
6/15 anonim válasza:
Szerintem korai. Nem a kapcsolatotok, hanem az életkorotok szempontjából.
Szokott már utalgatni rá a barátnőd, hogy erre vágyik?
2011. júl. 6. 21:27
7/15 anonim válasza:
"Hiszen biztosan szeret, ha màr ennyi ideig veled maradt."
Egy ismerős csaj 7 év után szakított a pasival, arra hivatkozva hogy új "tapasztalatokat" akar ( ez a pasi volt neki az első,egyetlen) szerezni. Hirtelen rájött, hogy ki akarja élni magát egy kicsit..
2011. júl. 6. 21:44
8/15 anonim válasza:
Akkor kérd meg a kezét, ha tényleg el is akarod venni (és nem "majd jövőre" meg nem "majd pár év múlva"). Most mi értelme lenne? 17 éves, még úgysem veheted feleségül, nem? Ez szerintem nem egy olyan dolog, amivel csak megmutatom, hogy mennyire szeretem, hanem pont arról szól, hogy akár aznap össze is házasodnátok. Oké, tudom, ennél kicsit tovább tart egy esküvőt megszervezni, de szerintem ha valakinek megkérik a kezét, az tényleg azt jelenti, hogy onnantól kezdve ténylegesen szervezik az esküvőjüket, és nem csak egy ígéret, ami MAJD VALAMIKOR talán teljesül.
2011. júl. 6. 23:26
9/15 anonim válasza:
Szia!
Én azt tanácsolom, hogy várd meg, amíg a barátnőd leérettségizik, és utána mondd el neki a terve(i)det. Most mindenképpen a tanulmányaira kell koncentrálnia, és tőled szerintem elvárható, hogy ezt tiszteletben tartsd. Ha igazán erős a szerelmed iránta, ezt az időt már ki tudod várni. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!