Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai lenne ha megkérném a kezét?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel 5 éve vagyunk együtt.Tudom,hogy hihetetlen,de tényleg 5éve vagyunk együtt.
Nagyon jó a kapcsolatunk,szeretjük egymást és a többi.Én úgy döntöttem,hogy kettesben megszeretném kérni a kezét. Szerintetek korai lenne?
A barátnőm 17éves,én meg 19.
2011. júl. 6. 21:09
11/15 anonim válasza:
Korai, viszont, hogy ha nagyon szeretned megerosites keppen vehetsz neki egy szep gyurut es elmondhatod az erzeseidet es, hogy amikor kicsit nagyobbak lesztek ezt lecserelitek egy igazira:))))biztos, hogy nagyon jol esne neki!
12/15 anonim válasza:
Én 17 éves vagyok és a barátomat mindennél jobban szeretem és ő is szeret és 28-án megkérte a kezem és igent mondtam! Ha komolyan gondolod és ő is komolyan gondolja akkor ucuneki szerintem:)
13/15 Offthewall válasza:
Várj még vele. Amúgy kedves utolsó, kicsit sok a szóismétlés. Esetleg még művelődj mielőtt 17 évesen családot alapítasz :D
14/15 anonim válasza:
még korai. várj míg befejezi a sulit
15/15 anonim válasza:
Nem muszáj várnod!!! :D Ne hallgass azokra, akik azt mondják!! ne késleltesd a dolgot! hajrá! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!