Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves korunk óta járunk, most 19 évesek vagyunk. Korai lenne az eljegyzés?
az első komoly pasiddal akarnád leélni az életedet?
miért filózol az eljegyzésen, ha még meg sem kérte a kezed?
előbb költözzetek össze, aztán gondolkodj ilyenen.
Na igen itt a nagy kérdés nem az együtt töltött idő mennyisége hanem a "minősége".
Tini szerelem jó eséllyel első pasi.
Biztos vele akarod leélni az életedet, amikor még mást ki se próbáltál?
És ami még lényeges, biztos, hogy a párod is veled fogja leélni az életét így? Mert ugye te bármennyire akard itt a másik emberen is csúszhat a dolog.
Tapasztalataim alapján nem vagyok híve a túl fiatalon köttetett házasságoknak, mert a kornál fogva az ember nincs birtokában egyes személyiség problémák felismerésében és megértésében.
Valamint nem vagyok híve az első kapcsolatból született házasságoknak se mert ezt is a tapasztalatlan döntés nagyon korán jó eséllyel tönkre teszi.
Sajnálom, te most tuti boldog vagy, de várj még ezzel és házasság előtt egy időre költözzetek össze próbaként.
"... a nejem 17.5 volt mikor össze jöttünk 19 évesen szülte az első fiúnkat ja én 28 voltam ez volt 12 éve! na szerinted korai az eljegyzés?!..."
Azért még a summázással várjunk egy 10 évet még.
Sok nő úgy 30-40 között gondolkozik el azon, hogy talán még nem késő váltani. Nagyjából ekkor múlik el a korkülönbség varázsa is és már nem a tapasztalt férfit látja hanem a hanyatló, kopaszodó elhízott mogorvát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!