Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek korai lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek korai lenne megkérnem a baratnom kezet? 4 éve vagyunk egyutt. En 20 eves vagyok a barátnőm pedig 19.

Figyelt kérdés

2016. jún. 16. 02:17
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
80%
van szakmád/diplomád, a munkaerő-piaci helyzeted stabil, van állásod, és neki, fenn tudnátok tartani egy albérletet vele, ha teherbe esik, készen állsz az apaságra, szoktál házimunkát végezni, és kész vagy arra, h. a háztartás vezetésébe te is aktívan részt vállalj, és ezek csak a gazdasági tényezők... nagyon fiatalok vagytok, nem igaz, h. csak a szerelem elég egy házassághoz, az egy nagyon sok dimenziós "vállalkozás"... szerintem tanuljatok, dolgozzatok, éljetek, és 5 év múlva térjél vissza a témára... a nagyon fiatalon házasodók körében a legmagasabbak a válási mutatók.
2016. jún. 16. 02:22
 2/24 A kérdező kommentje:
Attol hogy megkérem a kezet nem azt jelenti hogy azonnal ossze is házasodunk és gyerekunk lesz,en jarok egyetemre es o is. Egyutt lakunk alberletben. Azzal hogy megkerem a kezet biztosítani akarom,hogy szamithat ram es mellette leszek a hazassag meg mindenképp varni fog amíg nem állunk teljesen biztos lábakon.Viszont nem tudom mit csinaljak julisba lesz az evfordulonk nem tudom varjak-e még vagy tegyem meg.Tanácstalan vagyok.
2016. jún. 16. 02:30
 3/24 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem még várj vele :D mondjuk a 20. születésnapjáig
2016. jún. 16. 02:33
 4/24 anonim ***** válasza:
65%
Igen. Korai.
2016. jún. 16. 06:17
 5/24 anonim ***** válasza:
79%

Az eljegyzésnek úgy semmi értelme, ha azt nem követi hamarosan a fix belátható jövőben esküvő. Csak azért ne kérd meg a kezét, hogy "biztosítsd róla, mellette állsz" (ez igazából csak szép megfogalmazása annak, hogy "birtokolni akarom, és körbepisilés helyett inkább kap egy gyűrűt"). Az eljegyzésnek súlya van, nem lehet vele dobálózni, de csak attól lesz tényleges ígéret, ha valóban látszik, hogy be is tartjátok. Ha megkéred a kezét, de SEMMI nem változik (nem kezdtek szervezkedni, költségeket számolni, stb), akkor annak nem volt értelme, és csak kapott egy szép ékszert.

Szóval. Ha nem terveztek még sokáig házasodni, akkor korai megkérni a kezét. Az 5 éves jegyesség inkább kínos mint romantikus.

2016. jún. 16. 08:12
 6/24 anonim ***** válasza:
92%
En inkabb feleslegesnek neveznem korai helyett.
2016. jún. 16. 08:21
 7/24 anonim ***** válasza:

"Azzal hogy megkerem a kezet biztosítani akarom,hogy szamithat ram es mellette leszek."

egy gyűrűnek ehhez nem sok köze van, bár értem a gesztust, de a hétköznapokban, a tetteiddel éreztesd vele, h. számíthat rád.

ha vizsgaidőszakban elmosogatsz helyette párszor, annak még jobban is fog örülni, mint egy ékszernek... mi csajok az ilyen gesztusokat ezerszer többre értékeljük, mint hinnétek... ha nem követi fél, 1 éven belül házasság az eljegyzést, nem sok értelme van, a hosszú jegyességek általában sosem jutnak el az oltárig, felbomlanak.

2016. jún. 16. 08:54
 8/24 anonim ***** válasza:
Minek kered meg ha majd ot ev mulva lehet kb hazassag? Komolytalan az egesz.
2016. jún. 16. 09:02
 9/24 anonim ***** válasza:
10%

ne hallgass rájuk kérdező. 20 éves vagyok, és örülnék, ha a párom megkérné a kezem, 3 és fél éve vagyunk együtt. szerintem ez egyáltalán nem komolytalan. mi is megbeszéltük, hogy az hogy megkéri majd a kezem nem azt jelenti hogy rögtön elkezdjük szervezni az esküvőt, hanem várunk még majd egy pár évet. ha úgy érzed hogy szeretnéd megkérni, és ő is készen áll rá, akkor hajrá!

20N

2016. jún. 16. 09:55
 10/24 anonim ***** válasza:
64%

ha el akarod cseszni az életedet akkor hajrá.. ne csak megkérd és ígérgess neki, hanem vedd is feleségül.

Aztán 30 éves korotokra ő elvált kismama lesz, te meg elvált apuka. Manapság úgyis ez a divat.

2016. jún. 16. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!