Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korai lenne megkérnem a baratnom kezet? 4 éve vagyunk egyutt. En 20 eves vagyok a barátnőm pedig 19.
Az eljegyzésnek úgy semmi értelme, ha azt nem követi hamarosan a fix belátható jövőben esküvő. Csak azért ne kérd meg a kezét, hogy "biztosítsd róla, mellette állsz" (ez igazából csak szép megfogalmazása annak, hogy "birtokolni akarom, és körbepisilés helyett inkább kap egy gyűrűt"). Az eljegyzésnek súlya van, nem lehet vele dobálózni, de csak attól lesz tényleges ígéret, ha valóban látszik, hogy be is tartjátok. Ha megkéred a kezét, de SEMMI nem változik (nem kezdtek szervezkedni, költségeket számolni, stb), akkor annak nem volt értelme, és csak kapott egy szép ékszert.
Szóval. Ha nem terveztek még sokáig házasodni, akkor korai megkérni a kezét. Az 5 éves jegyesség inkább kínos mint romantikus.
"Azzal hogy megkerem a kezet biztosítani akarom,hogy szamithat ram es mellette leszek."
egy gyűrűnek ehhez nem sok köze van, bár értem a gesztust, de a hétköznapokban, a tetteiddel éreztesd vele, h. számíthat rád.
ha vizsgaidőszakban elmosogatsz helyette párszor, annak még jobban is fog örülni, mint egy ékszernek... mi csajok az ilyen gesztusokat ezerszer többre értékeljük, mint hinnétek... ha nem követi fél, 1 éven belül házasság az eljegyzést, nem sok értelme van, a hosszú jegyességek általában sosem jutnak el az oltárig, felbomlanak.
ne hallgass rájuk kérdező. 20 éves vagyok, és örülnék, ha a párom megkérné a kezem, 3 és fél éve vagyunk együtt. szerintem ez egyáltalán nem komolytalan. mi is megbeszéltük, hogy az hogy megkéri majd a kezem nem azt jelenti hogy rögtön elkezdjük szervezni az esküvőt, hanem várunk még majd egy pár évet. ha úgy érzed hogy szeretnéd megkérni, és ő is készen áll rá, akkor hajrá!
20N
ha el akarod cseszni az életedet akkor hajrá.. ne csak megkérd és ígérgess neki, hanem vedd is feleségül.
Aztán 30 éves korotokra ő elvált kismama lesz, te meg elvált apuka. Manapság úgyis ez a divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!