Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Elkeseredtem miután ki is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkeseredtem miután ki is hangsúlyozta ezt, ennyit érnék? Vagy mi? Mit szólnátok/tennétek?

Figyelt kérdés

A barátommal tervezzük az összeköltözést, de hát anyagilag kicsit lassan halad, tavaszra meglenne az összeg, 2 év után már ideje lenne.

Pár hete lemérte az ujjam, hogy gyűrűt akar venni nekem. Több ékszerüzlet előtt is megálltunk nézelődni (mondtam neki, hogy ezüst bőven jó, mert az aranyat nem annyira szeretem, 4-10.000Ft közöttieket néztünk, ne legyen megterhelő). Örültem.

A múlthéten viszont a következő történt:

Vett egy Xbox 360at a barátjának (arra hivatkozva, hogy tavaly előtt megígérte neki, hogy odaadja neki az övét, ha újat vesz, de az tönkrement, így nem adta oda és hát megígérte, ráadásul közben megszületett a fia is... így vett nekik egyet).

Azóta azt hajtogatja, hogy nem nagyon van pénze és bejelentette, hogy a munkatársával csináltat nekem egy rozsdamentes acél gyűrűt, úgyis van egy csomó felesleges anyag a melóhelyen, így ez neki egy kávéba kerül.

Őszintén rossz esett.

2015. dec. 2. 13:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 A kérdező kommentje:
Egyébként meg azért nincs pénze, mert otthon egy ötvenest kell letenni havonta, ezen felül a kaját magának veszi, plusz a netet ő fizeti (anyuja azóta nem dolgozik, mióta ő igen).
2016. jan. 4. 10:55
 72/81 anonim ***** válasza:
100%
Én 150e-ret keresek, havi 40-et adok haza, emellett nem netet fizetek hanem egy autót tartok fenn, úgy, hogy minden nap azzal járok dolgozni és havonta vidékre is lejárok suliba...emellett öltözködöm ebből a pénzből, sőt még olyan luxus dolgokra is össze tudtam spórolni, mint egy dietetikus szakvélemény 30e-ért (és egy hónapot fogtam vissza magam csak)...na nemár hogy 250e-ből az anyja 50e-re miatt nem tud félretenni.
2016. jan. 4. 13:00
 73/81 anonim ***** válasza:
Ja kimaradt, a kaját én is magamnak veszem :D
2016. jan. 4. 13:00
 74/81 A kérdező kommentje:
Én sokkal kevesebbet keresek, nekem is diéta kell (PCOS) és azért lassan de tudok gyűjteni.
2016. jan. 4. 13:06
 75/81 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha 250000 -ből kivonod a felsoroltakat, még mindig kb.150000 marad. Na az mire megy el minden hónapban?
2016. jan. 4. 13:07
 76/81 A kérdező kommentje:
Neki is van autója, de kb 80ezer minden hónapban a számláján marad, az tuti.
2016. jan. 4. 13:11
 77/81 anonim ***** válasza:
És ebből nem tudott venni egy 20-30 ezres eljegyzési gyűrűt? Ez igénytelenség, már ne haragudj. Még ha elmegy egy ötvös haverjához és csináltat egy egyedi gyűrűt neked, tök rendben lenne, de így... Nagyon gyerekesnek tűnik. A srácok, meg a poén érdekli, de komolytalan. Még amikor elrontották a gyűrűt ki tudta volna köszörülni a csorbát, ha gyorsan vesz egy másikat.
2016. jan. 4. 14:08
 78/81 A kérdező kommentje:

NA igen, szerintem is. Ha már azt mondja, hogy nem akarja kiszúrni a szemem olcsóval, akkor meg ne mondja, hogy csinál egyet, miközben a boltban 20-30ért már gyönyörűek vannak, még fehérarany is van. Ez azért csak egy szándék jelképe, sima ajándékba oké!

Nem kell több százezres, csak legyen olyan amilyet szívesen viselnék is (sokáig jó esetben) és nem olyan ami amúgy ráoxidálódik az ujjamra és ráadásul akkor mint egy ujjpercem (kicsi vékony ujjam vannak). A képet elnézve nagyon nem az én ízlésvilágom ( legalább 5mm széles karika benne szöveg, ennyi). Szerintem egy ilyen karika nem eljegyzési kategória.

2016. jan. 4. 14:41
 79/81 anonim ***** válasza:
100%

én párom kevesebbet keres, mégis kaptam csak úgy (nem eljegyzési célből) már fehérarany gyűrűt, nyakláncot...

szóval ennyiből ha nem tud spróolni akkor nem is akar!

2016. jan. 4. 14:52
 80/81 anonim ***** válasza:

a leírtak alapján elég gyerek még a barátod

biztos vele akarsz összeköltözni?

2016. jan. 5. 12:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!