Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkeseredtem miután ki is hangsúlyozta ezt, ennyit érnék? Vagy mi? Mit szólnátok/tennétek?
A barátommal tervezzük az összeköltözést, de hát anyagilag kicsit lassan halad, tavaszra meglenne az összeg, 2 év után már ideje lenne.
Pár hete lemérte az ujjam, hogy gyűrűt akar venni nekem. Több ékszerüzlet előtt is megálltunk nézelődni (mondtam neki, hogy ezüst bőven jó, mert az aranyat nem annyira szeretem, 4-10.000Ft közöttieket néztünk, ne legyen megterhelő). Örültem.
A múlthéten viszont a következő történt:
Vett egy Xbox 360at a barátjának (arra hivatkozva, hogy tavaly előtt megígérte neki, hogy odaadja neki az övét, ha újat vesz, de az tönkrement, így nem adta oda és hát megígérte, ráadásul közben megszületett a fia is... így vett nekik egyet).
Azóta azt hajtogatja, hogy nem nagyon van pénze és bejelentette, hogy a munkatársával csináltat nekem egy rozsdamentes acél gyűrűt, úgyis van egy csomó felesleges anyag a melóhelyen, így ez neki egy kávéba kerül.
Őszintén rossz esett.
Ennek a sztorinak a végére én is kíváncsi vagyok, tényleg írd le majd mi volt karácsonykor :)
A kérdéshez: tényleg taplóság volt ez tőle, még viccnek is rossz...de remélem annak szánta!
Ha nem, akkor lehet tényleg el kellene gondolkoznod a kapcsolatotokon.. :(
Ma reggel felhívott, hogy elb*szta a haver a gyűrűt!! :DDDD Nevetnem kellett, mert sajnos tudom milyenek és várható volt, hogy nem lehet rájuk ilyet bízni.
Így most nem tudja mikor csinálja újra(most már ő) és mást kapok karácsonyra.
Ekkor mondtam neki, hogy aranyat/ezüstöt olcsón is kap, ha a pénz a gond. Azt mondta egyedit akart, mert gravírozva is volt bele, azért választotta ezt a megoldást, hogy ő tervezi meg.
Szerintem ezzel az indoklással (hogy egyéni tervezés, saját kézzel készült) már sokkal szebb ajándék - bár remélhetőleg nem eljegyzésinek szánja. Szóval ilyen formán az "ennyit érsz" más értelmet kap, végül is, valami egyéni, különleges. :)
A gond igazából csak az eredeti kérdésben jelzett megjegyzésekkel van, hogy kávéba kerül, meg bezzeg az xbox. Reméljük, "csak" annyiról van szó, hogy párodnak hamarabb jár a szája, minthogy gondolkodna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!