Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Elkeseredtem miután ki is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkeseredtem miután ki is hangsúlyozta ezt, ennyit érnék? Vagy mi? Mit szólnátok/tennétek?

Figyelt kérdés

A barátommal tervezzük az összeköltözést, de hát anyagilag kicsit lassan halad, tavaszra meglenne az összeg, 2 év után már ideje lenne.

Pár hete lemérte az ujjam, hogy gyűrűt akar venni nekem. Több ékszerüzlet előtt is megálltunk nézelődni (mondtam neki, hogy ezüst bőven jó, mert az aranyat nem annyira szeretem, 4-10.000Ft közöttieket néztünk, ne legyen megterhelő). Örültem.

A múlthéten viszont a következő történt:

Vett egy Xbox 360at a barátjának (arra hivatkozva, hogy tavaly előtt megígérte neki, hogy odaadja neki az övét, ha újat vesz, de az tönkrement, így nem adta oda és hát megígérte, ráadásul közben megszületett a fia is... így vett nekik egyet).

Azóta azt hajtogatja, hogy nem nagyon van pénze és bejelentette, hogy a munkatársával csináltat nekem egy rozsdamentes acél gyűrűt, úgyis van egy csomó felesleges anyag a melóhelyen, így ez neki egy kávéba kerül.

Őszintén rossz esett.

2015. dec. 2. 13:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:
100%
ha meg is van akkor is ultra gáz, hogy havernak megy a 150es ajándék, neked meg egy 10e-s ezüst gyűrű ami kb 2hónap után be fog feketedni, nem kell gyémánt de az hogy nem vesz egy tisztességes gyűrűt
2015. dec. 2. 15:16
 22/81 anonim ***** válasza:
100%
A karácsonyt azért még várd ki, mert lehet, hogy viccelt, csak szar a humora, vagy éppen nem értetted a viccet.
2015. dec. 2. 15:29
 23/81 anonim ***** válasza:
100%
Ez a munkahelyen dolog csak akkor elfogadhato ha ott ötvösök dolgoznak. Add neki oda a te ajándékodat és vágd ki mint macskát sz-rni!
2015. dec. 2. 16:57
 24/81 anonim ***** válasza:
100%
Nem úgy néz ki mintha komolyan gondolná ezt a kapcsolatot meg az összeköltözést... Én elbeszélgetnék a fejével. Ha az én barátom csinálná ezt velem nem hiszem, hogy összeköltöznék vele... Legalábbis amíg nem gondolja komolyan és tudja majd mi a fontossági sorrend.
2015. dec. 2. 16:59
 25/81 anonim ***** válasza:
100%
Te meg fénymásolj le egy tucat monopolys papírpénzt, tedd be egy borítékba, szépen dekoráld ki, hogy kellően karácsonyos legyen, és írd rá a nevét. Ő meg kapja azt.
2015. dec. 2. 17:09
 26/81 anonim ***** válasza:
100%
Én meg itt gondolkodom hogy nagyon gáz hogy barátnömnek eljegyzésre 25000ft nál drágább gyürüt nem tudok venni.Már jó hogy nem azt mondta hogy össze fog pár drotot azt abból csinál.Gáz még akkor is ha 10000ft os gyürüt vesz neked haverjának meg xboxot.Én nem csodálkoznék rajta ha barátnom egy ilyen ajándék után (persze ha én is vennék havernak xboxot)kivágna mint macskát sz@rni
2015. dec. 2. 21:09
 27/81 anonim ***** válasza:
Bocsi, de én nem látom sehol, hogy ő meg szeretné kérni a kezed. Csupán egy gyűrűt akar venni, közel se biztos, hogy eljegyzésit. Amúgy elég gáz, amit művel, éppen ezért kéne kiismerni előbb együttéléssel, amikor mutatkoznának az ilyen beütései, mint vaktában igen-t mondani (mert gondolom nem utasítanád vissza, ha a te gondolatmeneted szerint mégis megkérne).
2015. dec. 2. 22:05
 28/81 A kérdező kommentje:

Azt valóban most nem mondta konkrétan hogy eljegyzés, de a gyűrűs ujjamat mérte le és korábban mondta meg akar majd kérni! Korábban kaptam tőle egy bizsu gyűrűt,vagyis megláttam a boltban, felvettem és ő azt mondta hogy a középső ujjamra valót válasszam, azt vette meg.

Havonta 2-3 napot vagyunk csak külön, az ő szüleinél lakunk végülis fél éve, mert ők egész héten alig vannak otthon.Ez alatt semmi "rendelleneset" nem tapasztaltam, azért is lepett meg ez.

2015. dec. 2. 22:58
 29/81 anonim ***** válasza:
korotok?
2015. dec. 3. 08:35
 30/81 A kérdező kommentje:
24 és 25 évesek vagyunk.
2015. dec. 3. 10:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!