Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Elkeseredtem miután ki is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkeseredtem miután ki is hangsúlyozta ezt, ennyit érnék? Vagy mi? Mit szólnátok/tennétek?

Figyelt kérdés

A barátommal tervezzük az összeköltözést, de hát anyagilag kicsit lassan halad, tavaszra meglenne az összeg, 2 év után már ideje lenne.

Pár hete lemérte az ujjam, hogy gyűrűt akar venni nekem. Több ékszerüzlet előtt is megálltunk nézelődni (mondtam neki, hogy ezüst bőven jó, mert az aranyat nem annyira szeretem, 4-10.000Ft közöttieket néztünk, ne legyen megterhelő). Örültem.

A múlthéten viszont a következő történt:

Vett egy Xbox 360at a barátjának (arra hivatkozva, hogy tavaly előtt megígérte neki, hogy odaadja neki az övét, ha újat vesz, de az tönkrement, így nem adta oda és hát megígérte, ráadásul közben megszületett a fia is... így vett nekik egyet).

Azóta azt hajtogatja, hogy nem nagyon van pénze és bejelentette, hogy a munkatársával csináltat nekem egy rozsdamentes acél gyűrűt, úgyis van egy csomó felesleges anyag a melóhelyen, így ez neki egy kávéba kerül.

Őszintén rossz esett.

2015. dec. 2. 13:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez jó kérdés :D
2015. dec. 19. 11:44
 52/81 A kérdező kommentje:

Ez tényleg jó kérdés!

Elvileg annak szánja, mert azt mondta: eljegyzésre akartam, erre nem elcs*szte?! így max majd a középsőn hordod. Egyébként én középsőn nem akarok eljegyzésit hordani... nem tudom ki hogy van vele, az a gyűrű arra az ujjra való (nálam legalábbis).

Amúgy most elgondolkodva talán igazuk van azoknak a nőknek akik kikötik milyen gyűrűt, mennyiért, hogyan... :\

Azóta mondtam neki, hogy ha ennyire akar, akkor menjen el az ékszerüzletbe (most rengeteg akció van) és vegyen egyet, nem drágák. Ekkor mondta hogy de egyedit akart, amit ő tervez és nem olyan kis vékony gyűrűt (egyébként rengetegszer mondtam neki + mutattam képet is ami tetszik, élőben is, hogy nem szeretem a vastag gyűrűket, mert kis kezem van, csúnyán néz ki rajtam, max 3mm szélességig áll jól). Ha sima ajándékgyűrűnek szánná, nem érdekelne, de így elég rosszul esik.

Ma le fogok vele ülni elbeszélgetni, hogy hogy s mint gondolja a dolgokat, mert szerintem nem nagy kérés egy normális, nemes anyagú ékszer, amit szívesen is viselnék, ha kell, akkor együtt elmegyünk megvenni, innentől már úgyse lenne meglepetés semmilyen se...

2015. dec. 19. 13:05
 53/81 anonim ***** válasza:
Na leültél vele? Hogy àll a helyzet?
2015. dec. 22. 09:31
 54/81 anonim ***** válasza:
100%
Úgy csinál, mintha ékszerész nem csinálna egyedi gyűrűt.... írj mi volt..
2015. dec. 22. 10:26
 55/81 anonim ***** válasza:
Ha te ezek után még hozzámész, akkor veled komoly gondok vannak... :D
2015. dec. 22. 13:03
 56/81 A kérdező kommentje:

Beszélgettünk és rosszul érzi magát a dolog miatt, nem így akarta, hogy ezt váltsa ki belőlem, főleg, hogy komolyan gondolja. Bocsánatot kért.

Azt hogy akkor mi lesz a gyűrűvel, mármint vesz-nem vesz most, hanem majd esetleg, azt még mostanában megtárgyalom vele, mert a beszélgetés után láttam, hogy maga alatt volt.

2015. dec. 22. 13:23
 57/81 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom, neked nem kérdés az, hogy igent mondj a lánykérésre. Itt már nem a gyűrű a probléma, hanem a fontossági sorrend. Elvileg lánykérésre készült karácsonykor - nyilván nem két héttel előtte találta ki. Mégis, mikor gyűrűt kellene venni, hoppá, nincs pénz, mert a haver ajándéka fontosabb volt. Komolyan beszélgess el vele erről - az hogy honnan lesz gyűrű, milyen és mikor -ez már másodlagos kérdés. És nagyon komolyan beszélgess el vele a pénzkezelési szokásairól is, mert 250e fizetésből úgy, hogy a szülei házában lakik, nincs egy fillér félretett pénze - ez elég felelőtlen gondolkodásra vall. Mi lesz, ha gyerek lesz?
2015. dec. 22. 15:41
 58/81 anonim ***** válasza:

pasid egy gyökér, és rég nem azért mert nem egy gyémánt gyűrűt vesz 1 milláért.

de ha megkér, nyugodtan menj hozzá, aztán később lehet sírni, hogy jaj mégse te vagy a legfontosabb...

2015. dec. 22. 16:07
 59/81 anonim ***** válasza:
Megvolt a lánykérés?
2015. dec. 26. 08:18
 60/81 anonim ***** válasza:
Mesélj, mesélj, mi a történet vége? :)
2015. dec. 28. 18:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!