Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Teljesen elkeseredtem most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen elkeseredtem most mit tegyek?

Figyelt kérdés
teljesen magam alatt vagyok :( 16 éves fiú vagyok és eddig 1 barátnőm se volt a külsőm miatt pedig én mindent meg teszek de hiába mindenki vissza utasít :'// már azon is gondolkodtam h öngyilkoss leszek :( nagyon szeretett hiányom van :/

2014. aug. 13. 20:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Hello!

Nyugodj meg, semmiről sem késtél le! Én 24 vagyok, és eddig csak egy kb. fél éves udvarlásom volt, semmi több. 16 évesen nem kell ilyeneken aggódnod. Tanulj, menj egyetemre, legyen jó szakmád, önálló életed, és GARANTÁLOM, hogy dögleni fognak utánad a nők. Hiába mondják, hogy rossz ez a sztereotípia, akkor is így van.

2014. aug. 13. 20:45
 2/6 A kérdező kommentje:
iskolába is csak azt látom h mindenkinek van pasija akinek meg nincs az szóba se áll vlm mert ronda vagyok...:(
2014. aug. 13. 20:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt még barátnőm, de nekem a külsőm és a belsőm is közrejátszik. De ne aggódj, több millió nő van a világon, csak idő kérdése és össze fog jönni. Én is így éreztem pár éve de rájöttem hogy nem kell ezen ennyit problémázni. A szeretethiányra sajnos meg csak a szeretet a megoldás, szóval azt bírd ki. Tudom nehéz de annál jobb lesz amikor lesz ki szeressen :) 17F
2014. aug. 13. 20:50
 4/6 anonim ***** válasza:
16 évesen még nem késtél le semmiről. Az meg végképp nagy hülyeség hogy öngyilkos akarsz lenni de komolyan. Tinédzser korban az ember baromi nagy változásokon megy keresztül amik nagy része egyáltalán nem végleges dolog. Az hogy a mostani tinir*bancoknak nem jössz be nem azt jelenti hogy ronda vagy. Na meg aztán ha nem vagy egy Brad Pitt kit érdekel? Ha egyébként igényes vagy rendben tartod magad amennyire tudod és emellett normális vagy biztos hogy lesz majd valaki aki nem fog elutasítani. Addig meg ahogy az előttem szólók is mondják inkább koncentrálj a tanulásra. El is vonja a figyelmed a témáról és legalább nem leszel hülye felnőtt korodra.
2014. aug. 13. 20:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Halálom mikor egy 16 éves,ilyen ostobaságok miatt akarja eldobni az életét! Nekem miért nem fordult meg soha a fejemben tizenévesen ekkora marhaság?

Csak és kizárólag akkor lesz barátnőd, ha felturbózod valamilyen módszerrel az önbizalmadat.

Csak ha saját magaddal rendben leszel,lelkileg is! Hiszen melyik lánynak kéne egy befelé forduló, önbizalomhiányos fiú? Senkinek!

Én azt tanácsolom most csak magaddal törődj!

A külső semmit nem számít, de erre csak később fogsz rájönni. Ismerek nem egy olyan lányt, fiút akik olyanok mint a 2. világháború,de akkora önbizalmuk van ,olyan talpraesettek hogy bárkit megkaphatnak.

Felejtsd el a külsőt,azon úgysem tudsz változtatni.

De eleve amíg ilyen dolgokon jár az eszed,meg magadba roskadsz,addig ne is remélj többet.

Baromi erősnek kell lenned, és akkor teljes fordulatot vehet az életed! Csak ne késlekedj sokáig!

2014. aug. 14. 12:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 18 évesen jöttem össze életemben először csajjal, akivel 19 évesen vesztettem el a szüzességem. Jajj te szegény, biztos k**rvaszar lehet az életed. Ha 16 évesen nincs másg bajod csak ez és ennyire, akkor menj orvoshoz...ha az sem segít, akkor legyél tényleg öngyilkos.
2014. aug. 19. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!