Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen elkeseredtem most mit tegyek?
Hello!
Nyugodj meg, semmiről sem késtél le! Én 24 vagyok, és eddig csak egy kb. fél éves udvarlásom volt, semmi több. 16 évesen nem kell ilyeneken aggódnod. Tanulj, menj egyetemre, legyen jó szakmád, önálló életed, és GARANTÁLOM, hogy dögleni fognak utánad a nők. Hiába mondják, hogy rossz ez a sztereotípia, akkor is így van.
Halálom mikor egy 16 éves,ilyen ostobaságok miatt akarja eldobni az életét! Nekem miért nem fordult meg soha a fejemben tizenévesen ekkora marhaság?
Csak és kizárólag akkor lesz barátnőd, ha felturbózod valamilyen módszerrel az önbizalmadat.
Csak ha saját magaddal rendben leszel,lelkileg is! Hiszen melyik lánynak kéne egy befelé forduló, önbizalomhiányos fiú? Senkinek!
Én azt tanácsolom most csak magaddal törődj!
A külső semmit nem számít, de erre csak később fogsz rájönni. Ismerek nem egy olyan lányt, fiút akik olyanok mint a 2. világháború,de akkora önbizalmuk van ,olyan talpraesettek hogy bárkit megkaphatnak.
Felejtsd el a külsőt,azon úgysem tudsz változtatni.
De eleve amíg ilyen dolgokon jár az eszed,meg magadba roskadsz,addig ne is remélj többet.
Baromi erősnek kell lenned, és akkor teljes fordulatot vehet az életed! Csak ne késlekedj sokáig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!