Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 3 év ismertség,2 és fél év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 év ismertség,2 és fél év együttélés után joggal szeretném hogy megkérjen?

Figyelt kérdés
Ha erről beszélünk, mindig mondja hogy ő is szeretne majd házasodni, már az időpontot is megbeszéltük kb. De a kérdés valahogy nem hangzik el. Egy ideje már jegygyűrűs oldalakat sem néz, pedig már 2 éve is azt csinálta, és közben a lánykérésről olvasgatott. Kicsit úgy érzem, megtéveszt (vagy előfordulhat, hogy 2 éve tervezzen valamit? :D szerintem sem).
2015. nov. 2. 00:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Házasságpártiak vagyunk mindketten. 6,5 éve voltunk együtt, ebből 3 éve éltünk együtt, amikor megkért. Hány évesek vagytok? Dolgoztok már legalább 1-2 éve mindketten?
2015. nov. 2. 10:17
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy ferfi felesegul akar venni, megkeri a kezed. O nem akar. Ezt nem lehet kikovetelni. Szerinem kellemetlen felhiznod neki ezt a temat.

O nem akarja szorosabbra venni veled a kapcsolatot. Ebredj fel.

2015. nov. 2. 10:25
 13/23 anonim ***** válasza:
40%

18éve ismerjük egymást

túlkép 17éve együtt is élünk

egy eljegyzés volt csak 8 év után

van két gyerekünk

nekem ennyi elég is

ha minden nap érezteti h szeret és én vagyok az álmai nője akkor az a házasság már csak egy külsőség ...

szal ha ennyire fontos neked az a vacak papír és csak az kell neked és a pasi már nem is, akkor kérd számon !

de az tuti h akkor hamarosan ugrani fog a kapcsolatot !

2015. nov. 2. 11:01
 14/23 anonim ***** válasza:
37%

ha ,,vacak,, papir elozo akkor neked miert nincs?

tudod ha gond lesz nagyon is kell a vacak papir majd rajossz

egy nap...

2015. nov. 2. 11:24
 15/23 anonim ***** válasza:
73%

nekem nem fontos, az eljegyzés is csak a család miatt volt

és 18 év asszem elég bizonyíték h nem legyen később sem gond

ha minden reggel ott vár a reggelim a pulton, ha minden héten kapok virágot jó szót szeretetet, ha neki fontos h megfogja a kezem séta közben, a szexben még mindig izgató számomra, és sorolhatnám

persze vannak gondok de neki és nekem is az a célom h megoldjuk és ne lelépjünk belőle, igen mázlista vagyok tudom ...

és manapság már ritka

2015. nov. 2. 11:33
 16/23 anonim ***** válasza:
65%

sajnos a jog azt nem fogadja le ha az egyik fel elhuny hogy 18 evig reggelit csinalt neked

Sajnos az en ferjem varatlanul elhuny fiatalon

halat adtam az egnek hogy hazasok voltunk es hivatalos ugyeket intezhettem es hogy az orokosodes siman ment nem kellett megalazoan tanukat vinnem hogy tenyleg elettars voltam stb

a csalad is igy elismert mint ozvegy es orokos

2015. nov. 2. 12:20
 17/23 anonim ***** válasza:
50%
Ezekre az esetekre létezik élettársi nyilatkozat. Közjegyzőnél lehet benyújtani. Sőt, interneten is lehet hasonlót intézni.
2015. nov. 2. 13:40
 18/23 anonim ***** válasza:
33%
Férfi dolga, hogy el akar-e venni valakit vagy sem.
2015. nov. 2. 13:42
 19/23 anonim ***** válasza:
73%

ha bármi történik a gyerekek örökölnek :-)

előbb utóbb mindenképpen

mivel mindent együtt csináltunk minden 50-50%-ban van

2015. nov. 2. 15:52
 20/23 anonim ***** válasza:
66%

Ha együtt is éltek, gondolom dolgoztok, eltartjátok magatokat. Innentől szerintem már simán össze is házasodhattatok volna. Kérdés, hogy mégis mire vár? Én nem hinnék abban, hogy tervezget, inkább halogat.

Nem tudom mennyire fontos neked a házasság, hogy abban élj le egy életet, vagy élethosszig tartó élettársként? Ezt gondold át magadban, aztán beszélj vele, és ne hagyd hogy kibújjon a válasz alól. Ha pedig nagyon kibújik, terel, akkor csak húzni akarja az idődet. Ez a majd, majd nagyon halogatásszagú.

Ha jól sejtem nem akarsz 30-35 évesen is arra várni, hogy a pasid megkérjen. Szóval beszélj vele. Egyébként, ha továbbra is csak terel, akkor az is egy válasz, csak olyan válasz ami neked nem jó.

2015. nov. 2. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!