Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jár az ilyen pasik fejében?
Mármint olyanokéban (és elég sok esetet olvasok itt is, meg a való életben is látom, ha együtt él a férfi a barátnőjével hosszú évekig, húzza a lányt az eljegyzés gondolatával és semmi...
mit gondol ilyenkor? Jajdejó, van egy marha nő, aki süt-mos-főz rám, meg szexel, kirándul velem, de hehe úgyse veszem el, mert várok jobbra? Vagy mi?
Tipikus női gondolkodás...
Őszintén mond meg... Miért akarod annyira a házasságot? A papír miatt vagy amiatt, hogy felvághass a rokonok/barátnők előtt??
Hál'isten 40 éves vagyok és házas, de elég sok ilyent tapasztalok ismerősi körökben. És nem, nem olyanoknál, akik 1 éve vannak együtt.
És a kérdésre szeretnék választ, nem ítélkezést.
Miért akarna megházasodni, ha a nő anélkül is együtt él vele? Ha nem működik a kapcsolat, vagy talál mást, akkor könnyebb szétmenni, mint elválni. A nő pedig elhiszi neki, hogy a házasság csak egy papír.
A nők hibásabbak, mint a férfiak ilyen esetben. Már az összeköltözés előtt meg kellene beszélni, hogy egy év után házasság, utána gyerek. Ha ezt nem tartja be a férfi, akkor szakítás.
És ezek közül melyik nem jó a marha nőnek? A szex, vagy a kirándulás?
És akkor mi van ha elveszi, ugyanúgy beleunhat a 3. gyerek után a hapsi, papírral, vagy anélkül.
Aki meg így akar egy Budai villához jutni, elég hülye stratégiát választ, mert annál valószínű dörzsöltebb minden ilyen kaliberű pasas.
És akkor mi van ha elveszi, ugyanúgy beleunhat a 3. gyerek után a hapsi, papírral, vagy anélkül.
Ok, nem veszi el, de akkor álljon a nő szeme elé és mondja neki, hogy csak vele akar éli, de a nő többre ne számítson.
de...akkor miért húzza a nőt az eljegyzéssel, esküvővel? Hm? Talán mert a férfi is érzi, hogy ha ezt nem lebegteti be, akkor a nő le fog lépni, mert a nőnek ez a vágya?
Ez egy eléggé gyakori kérdés :-)
Nem kell többet bele látni a dologba a kelleténél. A pasik is naponta feltehetnék a kérdést, hogy "A nők miért ragaszkodnak ennyire foggal körömmel a házassághoz? Miért nem hiszik el, hogy papír nélkül is szeretem és nem azon múlik, hogy leélem-e vele az életem, vagy sem?"
Egyszerűen csak nem olyan sürgős és fontos nekik, mint a nőknek, ráadásul irtóznak a felhajtástól, a procedúráktól: Anyakönyvvezetőhöz menni, pappal beszélni, öltönyt választani, éttermet választani, menüt választani, meghívót készíttetni. No ez utóbbival foglalkozom én, és általában látom a pasik fején, hogy mennyire nem élvezik az egész "műsort", többnyire mindent ráhagynak a nőre és csak azt várják, hogy legyenek túl rajta. Kb. úgy vannak vele, mint a fogorvossal, húzzák, amíg tudják. Nem feltétlenül magától a házasságtól félnek, hanem félnek azon a hídon áthaladni, ami odáig elvezet. Ha valamire való esküvőt akar az ara, az intézni valók akár fél évig is eltarthatnak. Többnyire a végére már a nő is ideges és felét sem élvezi a nagy napnak, mint amire számított. Azt hiszem ez az, amit szívesen kihagynának a férfiak, de ezt azért nem mondják a kedvesüknek, mert nem akarják elvenni a kedvét, ezért úgy érzik egyszerűbb húzni az időt, úgy mint a fogorvoshoz menést.
és mi jár az olyan nők fejében, akik ezzel a kérdéssel bombázzák a pasit mindennap? és átverik őket egy "véletlen" terhességgel????
mert én meg ezeket a becsúszott a gyerek, gyorsan vegyél el szitukat látom magam körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!