Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi jár az ilyen pasik fejében?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jár az ilyen pasik fejében?

Figyelt kérdés

Mármint olyanokéban (és elég sok esetet olvasok itt is, meg a való életben is látom, ha együtt él a férfi a barátnőjével hosszú évekig, húzza a lányt az eljegyzés gondolatával és semmi...

mit gondol ilyenkor? Jajdejó, van egy marha nő, aki süt-mos-főz rám, meg szexel, kirándul velem, de hehe úgyse veszem el, mert várok jobbra? Vagy mi?

2014. aug. 11. 07:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó 1 év után hova akarsz lánykérést? Ha együtt sem éltek nem is ismered, csak a szexpartnered... Marha reális, hogy erre vagyen el, de aki 3-4 éve működő együttélésre mondja ki az igent, nem zsákbamacskát vesz, az " összedobja a szennyest" aha...
2014. aug. 13. 12:44
 22/25 anonim ***** válasza:
79%

Nem 1 év után volt lánykérés hanem jóval előbb. Nem éltünk együtt ténylegesen akkor , de sokat voltunk együtt, plusz megérzés.... Amúgy meg már pár éve házasok vagyunk...úgyhogy mindegy is:)

Én nem mondtam hogy mindenkinek ez a jó... Mindössze annyit írtam, hogy én 1 évnél többet nem vártam volna, mert időpocsékolás évekig egy számomra jövőtlen kapcsolatban élni.

És ha más nők akik itt sírnak hogy 3-4-5-6 x év után nincsenek elvéve nem vinnyognának, hanem lépnének az ügyben, már rég találhattak volna olyan társat aki nem csak az idejüket, fiatalságukat pocsékolja:)

2014. aug. 13. 12:52
 23/25 anonim ***** válasza:
65%

Annyira tipikus viselkedès ez, amit itt prezentàlsz...

Mindegy ki, csak vegyen el egy èven belül, ha lehetsèges, legyen kit lehùzni. Ha az egyik balek nem megy bele, majd jön màsik.

2014. aug. 13. 15:43
 24/25 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon nem mindegy hogy ki... pl nem mentem hozzá az első pasihoz aki megkért, mert őt nem szerettem eléggé...

Amúgy mi bajod van? Nem vesz el a pasid? Azért hisztizel?

Szerintem mindenki úgy él, ahogy akar és jó neki...Én úgy éltem, hogy nem akartam éveket elpocsékolni a fiatalságomból a semmiért.

Ettől még más megteheti. Sehol nem írtam hogy kötelező annyit várni amennyit én. De látom nem jut el az agyadig hogy mit mondok, szóval mindegy is.

2014. aug. 13. 18:29
 25/25 anonim ***** válasza:
77%
Amúgy kit húzok le ezzel? Van munkám, fizetésem.. egyedül is el tudom magam tartani...szóval nem tudom mit rinyálsz lehúzásról....
2014. aug. 13. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!