Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jár az ilyen pasik fejében?
Mármint olyanokéban (és elég sok esetet olvasok itt is, meg a való életben is látom, ha együtt él a férfi a barátnőjével hosszú évekig, húzza a lányt az eljegyzés gondolatával és semmi...
mit gondol ilyenkor? Jajdejó, van egy marha nő, aki süt-mos-főz rám, meg szexel, kirándul velem, de hehe úgyse veszem el, mert várok jobbra? Vagy mi?
Én meg azt nem értem, h mi a rossz ebben a nőnek:
"van egy marha nő, aki süt-mos-főz rám, meg szexel, kirándul velem, de hehe úgyse veszem el, mert várok jobbra? "
Valami kényszer a szex, a kirándulás? Azt hiszi, a fickó nem tudna egyedül elmenni oda ahová akar (általában a nőket kell kell kirándultatni, a férfiak oda mennek, ahová akarnak)???
Minek kellene házasodni?
Persze ha hitegeti, átveri az más. De nehogymár kötelező legyen házasodni szexért.
Ha konkrétan hitegetésről van szó, akkor a férfi nem tiszteli és nem is szereti a nőt, csak kihasználja. Az jár a fejében, h de jó kúrogatni ezt a naiv csajt amíg nem lesz másik.
Ha nincs hitegetés akkor korrekt is lehet a szitu.
34f
34f!
Ezzel egyetértek!
"a együtt él a férfi a barátnőjével hosszú évekig, húzza a lányt az eljegyzés gondolatával és semmi... "
Ott már rég baj van, ha egy jó kapcsolatban az egyik fél nincs megelégedve magával a partnerével, és csak egy gyűrű tenné boldoggá. Mondom ezt házasságpártiként, házasként. Mindennek megvan a maga ideje, nem kell siettetni!
3 lehetőség van egyébként:
- tényleg csak húzza az agyát
- még nem érett meg rá a kapcsolat, nem járnak elég ideje, csak 1-2 éve
- nem megfelelőek a körülmények (anyagi, lakhatási, családi nehézségek pl.)
Sok lánynak az esküvő a fontos, a szaloncukor ruha, 150 fős lagzi, rongyrázás... nekem nem. Én házasságban akartam élni. Kicsi esküvőnk volt lagzi nélkül, ebéddel. Mindig ilyet szerettem volna:)
Szóval tényleg nem mindegy hogy valaki esküvőt akar, vagy házasságban élni.
Nekem pl az élettársi kapcsolat kevés. Olyan mintha elkezdenéd főzni az ételt, de belül nyers marad és rossz az íze, nem a maximumon van.
Számomra ez az igazi elkötelezettség, nem az hogy összedobom valakivel a szennyest...
Ha valaki gyereket is szül a kapcsolatba az sem a kedves iránt elkötelezettség, csak a gyerek iránt... végül is rengeteg olyan pár van, akiknek van közös gyereke, de nincsenek már együtt...
Az élettársi kapcsolat olyan mintha ennél egy szelet tortát, de a krémet sose kaphatod meg:) A házasság a kapcsolat krémje számomra. A kapcsolat legmagasabb szintje.
Azok a nők akiket több évig lehet hitegetni azok buták és maguknak köszönhetik....ha mondjuk ígérve van hogy lesz lánykérés és lesz esküvő, és az anyagiak is megengedik stb... akkor mondjuk nem 3-4 év együttélés után kell sírni hogy még mindig nem történt előrelépés. Akkor már rég nem kéne a kapcsolatban lenni...
Én a lánykérésre sem vártam volna többet egy évnél. Ha nem akar elvenni az illető rendben, de akkor ne pocsékolja az időmet.
A házasság kérdése fontos. Ha ebben a felek nem egyeznek, akkor az egyikük vagy lelép, vagy lemond, akkor viszont boldogtalan lesz, mert mindig eszébe fog jutni hogy nem házasok...így felesleges a további kapcsolat. Ismerek ilyen lányt... lemondott arról hogy házas legyen, a pasija kedvéért, aki nem volt hajlandó elvenni...látni a lányon és mondja is, hogy ha ez eszébe jut, mindig elszomorodik...
Lehet azzal jönni persze, hogy ha szeret jó a nőnek az együtt élés is.... a pasik szoktak ezzel érvelni. Ezt viszont meg is lehet fordítani:)
Ha eléggé szeret a férfi akkor elveszi feleségül a szerelmét. Elköteleződik mellette.
Egyszerűen vannak olyanok akik nem barátnők akarnak maradni egész életükben. Ha összecuccol valakivel az ember, attól még hivatalosan egyedülálló ugye... És pl ha valaki bejegyezteti az élettársi kapcsolatot, de házasság papírt nem ír alá nekem az is fura kicsit...
Itt persze most a hitegetésről van szó....
Ha valakiknek nem fontos a házasság ott megbeszélten nem fontos, és azzal semmi probléma nincs.
Aki hitegeti a másikat az igen, jobbra vár, de az állandó szex az kell. Aki meg hagyja ezt, és még mos főz takarít is a pasijára egyedül az hülye....cselédnek áll. A házimunkának is közösnek kellene lennie egy normális kapcsolatban, ha mindkét fél dolgozik.
kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!