Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Többször megesett már az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többször megesett már az elmúlt időkben, hogy párom lehúzta a gyűrűs ujjamról a gyűrűmet, és felhúzta a sajátjára. Vajon meg akarja kérni a kezem? Vagy miért próbálgatják így a pasik?

Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 21:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%
Vagy perverz disznó vagy meg akar kérni. Melyiket gondolod sanszosabbnak?
2012. szept. 17. 21:12
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
Gondolom azt szeretnéd hallani, hogy meg akarja kérni a kezed. Honnan tudhatnánk, hogy mit akar szerinted?
2012. szept. 17. 21:12
 3/13 A kérdező kommentje:

3 éve vagyunk már lassan együtt. Remélem a kezem akarja megkérni :) Ha perverz lenne a ruhám próbálgatná.

Csak azért kérdeztem, mert ilyet még sose tapasztaltam. Meg inkább titokban szokták nézegetni nem?

2012. szept. 17. 21:14
 4/13 anonim ***** válasza:
87%

Igen, meg akar kérni. Ezt akartad hallani, nem??

Mi honnan tudjuk?

Amúgy meg minek feltenni egy olyan kérdést, amire tök egyértelmű a válasz??

2012. szept. 17. 21:20
 5/13 anonim ***** válasza:
46%

Milyen sok kedves ember... Mindenki csak lehurrogni tudja a másikat, hogy miért, azt sosem értettem...

Egyébként lehet benne valami, de tudod: ne éld bele Magad.:)

Én is tuti beleélném.;D

2012. szept. 17. 22:29
 6/13 anonim ***** válasza:

ha az ujjadon van akkor hogy nézi meg titokban ????

:-DDDD

2012. szept. 18. 11:43
 7/13 anonim ***** válasza:
kb. a milliomodik ilyen kérdés. nem, azért méregeti a gyűrűdet, mert el akarja lopni a másik barátnője számára.
2012. szept. 18. 15:40
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Eddig minden pasim próbálgatta viccesen a gyűrűimet, hogy meddig mennek fel, mert nagyon pici a kezem, és röhejes volt, hogy épp az ujja hegyét tudja átpréselni rajta.

Ha ez okvetlen lánykérést jelentene, akkor most lenne a 4. eljegyzésem.

2012. szept. 18. 15:57
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a normálisabb válaszokat :)
2012. szept. 18. 20:51
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem ne akarj messzemenő következtetéseket levonni. Ha majd meg akar kérni, akkor megkér, előre felesleges találgatni!

Sok nő teljesen elront egy csomó időt azzal, hogy egyszer csak megfogalmazódik bennük, hogy mostmár hú de jó lenne, ha eljegyeznének, jeleket fedeznek fel, és onnantól egyfojtában azt várják, hogy na mikor-na mikor aztán ha épp az évfordulón, romantikus vacsoránál, szülinapon, névnapon nem gyűrűt kapnak, akkor meg jön a csalódottság, és nem tudnak örülni semminek, pedig amúgy a párjuk aranyos meglepetésekkel készül, vacsizni viszi őket...stb.

Lehet, hogy azért próbálgatja, de még akkor se tudod, hogy mikor, lehet, hogy még csak megfordult a fejében és úgy gondolja, hogyha majd egyszer, akkor legalább tudni fogja, hogy mekkorát kell venni kb.

Nem egy kapcsolatról tudok, amit az tett tönkre, hogy a srác azt érezte, hogy a barátnője már nem is szereti, semminek nem tud örülni, sőt ha még próbálkozik is valamivel, pl elviszi nyaralni, akárhova, akkor még feszült is lesz, és levonják a következtetést, hogy biztos nem is szívesen van más velük az a lány. Teljesen meg tudja mérgezni egy ilyen a kapcsolatot.

Szóval ezt most csak azért írtam le, hogy óvatosan, nem mondom, hogy nem arra készül, de ne éld bele magad, mert könnyen a visszájára fordulhat!

2012. szept. 18. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!