Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi már elmúlt 31, és 6-7 éve vannak együtt, szerintetek jlent valamit, ha még mindig nem volt eljegyzés? (És szóba se nagyon került. A lány 25. )
Nem jelent szerintem.
Ezeregy oka lehet amiért még nem jegyzett el. Az is lehet, hogy neki nem számitana se a lagzi se semmi.
Nővéremről van szó.
Egyébként anyagi okai nincenek, a srác jól keres. Nem mondom, hogy megérett az pl. apaságra, de azért egy eljegyzés vagy valami szerintem már kellett volna . Nem ?
Főleg hogy tesóm nagyon oda van érte.
Sajnos volt egy eset, hogy a fiú szerelmes lett másba régebben. Bevallotta (persze nem szó szerint, csak tesómnak feltűnt, hogy megváltozott kicsit). De nem volt azzal a lánnyal semmi. Amúgy jófej a srác.
Szóval nem tudom, mit gondoljak.
Szerintetek ?
12.05 - ös :
Az ezeregy okot mire érted például ?
Amúgy egyvalami aggaszt a lelkem mélyén : attól tartok, hogy azért -is- van a tesómmal most is, mert azóta nem jött új lány a képbe. De mi van, ha 2-3 év múlva jön ? Lehet, hogy másodjára már nem választaná a biztosat az idegennel szemben.
Bár tesóm oylan fiatal, hogy szerintem ő is csak lesz még szerelmes másokba.
Ezeregy okot: Ez attól is függ, hogy hogyan egyeznek.
Okok amiért nem akar eljegyzést: igy is boldog a pasi (férfiak átlagban nincsenek oda a lagzi+eljegyzésért), még nem akar házasodni, mert aztán lehet, hogy még nem akar gyermeket, ezért inkább nem foglalkozik az eljegyzés/házasság témával. De azért irtam, h ezeregy lehet, mivel nem tudod, hogy mi a véleménye a házasságról.Pl. a szülei miatt is lehet h nem akar, mivel lehet h elváltak..stb..
De persze ahogyan te is irtad, hogy már egyszer "szerelmes" volt egy másik lányba is..Nem tudom nah..Lehet h csak kihasználja a tesódat. Te hogy látod? Boldog a kapcsolatuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!